≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dara Bubamara ugradila još 1,6 kilograma u grudi, iskeširala neverovatnu cifru za nove gigante

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dara je svoje ogromne grudi dodatno podigla i uvećala ih za broj

  • 6
Dara Bubamara Printskrin: Instagram/darabubamara

Pevačica Dara Bubamara nedavno se po ko zna koji put podvrgla novoj estetskoj intervenciji, povećanju grudi, a umesto sedmice ugradila je osmice.

Kako navode beogradski mediji, ona je odlučila da u tajnosti ode na remont grudi i pohvalila se prijateljima da je veoma zadovoljna svojim novim bujnim poprsjem.

- Dara mi je rekla da je oduševljena novim silikonima. Iako su joj grudi gigantske, kičma je nimalo ne boli - priča pevačicina drugarica.

Dara je svoje ogromne grudi dodatno podigla i uvećala ih za broj. Tako da sada, umesto sedmica, ima osmice i može se reći da je vlasnica najvećeg poprsja na estradi.

Kako se navodi, za ovaj zahvat iskeširala je 4.500 evra, a poznato je da je već dala na hiljade evra na operacije. Kako saznajemo, pevačicine nove grudi teške su 1,6 kilograma.

Dara se na Instagramu svakodnevno hvali novim poprsjem, te je pozirala u provokativnom kupaćem kostimu koji je jedva držao gigantske silikone, piše "Informer".

(Telegraf.rs)

Video: Dari ispale ogromne grudi iz minijaturnog kupaćeg: Nije ni primetila da bikini teško može da izdrži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA