Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je luksuzna vila učesnice Parova na Dominikani u kojoj je pronađena mrtva: Ogroman bazen, palme, baldahini

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je često i pokazivala u kakvom luksuzu uživa u vili sa bazenom, zelenilom i palmama

  • 3
Voljenka Ilić Printskrin: TV Happy

Sve je ostavila bez teksta vest da je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Naime, kako je njena kuma istakla, Ilićeva je poslednjih meseci živela na Dominikani sa partnerom, koji je naš čovek.

Voljenka je takođe i često delila na društvenoj mreži Fejsbuk detalje iz svog života i otkruženja, a mnogi su joj zavideli na životu koji živi.

Ona je često i pokazivala u kakvom luksuzu uživa u vili sa bazenom, zelenilom i palmama.

Krevet na terasi sa baldahinima, ogromna trpezarija, kuhinja, a pokazala je i luksuzni automobil, džip, jedan od automobila koji je posedovala.

Podsetimo, beživotno telo Voljenke Ilić nađeno je u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo.

Trenutno se sprovodi detaljna istraga.

Njena sestra Valentina, oglasila se danas i istakla da se i dalje ne zna uzrok smrti.

- Istina je da je Voljenka mrtva, ali i dalje se ne zna uzrok smrti. Kažu da obdukcija može da traje i do 30 dana, tako da ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo, ali mi sumnjamo da je u pitanju pljačka - započela je, pa dodala da su Voljenka i njen suprug imali velike planove za budućnost:

- Oni su imali mnogo novca, bila je jako imućna, njen muž je milioner, nije dečko, venčali su se. On je već dva meseca u Srbiji jer je planirao da kupi još jednu nekretninu. On i njegovi sinovi često dolaze ovde. On ima već kuće ovde, stanove u Crnoj Gori, automobile, a u Dominikani žive u kvartu koji je kao naše Dedinje i takođe i tamo imaju dosta automobila, ali je to sve sada policija odnela kako bi ustanovili šta se desilo - ispričala je sestra preminule Voljenke Ilić.

- Drugo na šta sumnjamo je moždani udar. Voljenka je imala više moždanih i pre, ako se kupala u bazenu možda je i to. Ona je posle jednog moždanog i izgubila vid, pa joj se vratio, a letnji period joj je uvek teško padao zdravstveno. Ne mogu da tvrdim sto posto jer još ne znamo, ali ja ne verujem da se ubila. Pročitala sam razne lazi, da su se svađali, tukli, to ništa nije istina. On je nju obožavao. Zbog nje je i kupovao ovu kuću zbog koje je sada ovde - istakla je Valentina za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivance

    16. jul 2023 | 02:29

    Mozdani udar?? A izlepljena i vezana za tegove,oce to tako

  • Sudija Dred

    16. jul 2023 | 09:12

    Veoma sumnjiv slučaj,nisam ovakav još sretao u karijeri: da rodjena sestra sumnja u moždani udar?? A žrtva vezanih nogu,sa tegovima oko vrata udavljena u bazenu?? 😒😏🤔🤔 Ta njena pokojna sestra je onda imala zaista čudne navike prilikom plivanja u bazenu..🤔🤔

  • Jelica

    16. jul 2023 | 10:14

    Divno....jadna zena umrla bas kao zrtva ubistva (vezane noge, tegovi na glavi , nedo bog nikome) a sestra prica o automobilima i kucama ....tacno da covjek povrati ....preminuloj da pociva u miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA