Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojaž uhvaćen na novoj lokaciji sa devojkom: Pevač uživa u Crnoj Gori, ne razdvaja se od lepe Tamare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojaž je sa devojkom Tamarom uživao, ćaskali su sa prijateljima i uživali u lepom vremenu

  • 1
Vojaž, Voyage, Darko Lazić Vojaž / Foto: ATA Images

Mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž ne odvaja se izgleda od nove devojke kod nastupa na primorju.

Nakon što smo ih uhvatili u VIP delu jedne poznate plaže, na kojem je uslov za ulazak da se potroši minimum 200 evra, oni se, čini nam se, ne odvajaju.

Ekipa Telegraf.rs boravi na moru i mladi par smo ovoga puta uhvatili takođe na jednom od najekskluzivnijih lokacija u Crnoj Gori, u Porto Montenegru.

Vojaž je sa devojkom Tamarom uživao, ćaskali su sa prijateljima i uživali u lepom vremenu, a naša ekipa koja se nalazi na primorju pomno je ispratila svaki njihov pokret.

Podsetimo, kako smo saznali, reč je o brineti Tamari Kujačić, sa kojom Mihajlo uživa već neko vreme. Njih dvoje pokušali su da sakriju tragove veze, pa se ni ne prate na društvenim mrežama, ali joj on s vremena na vreme lajkuje neku objavu.

Kako smo pisali, poznati muzičar je Tamaru odveo u VIP deo poznate plaže, na kojem je uslov za ulazak da se potroši minimum 200 evra.

Po izlasku sa plaže držali su se za ruke, a bili su u pratnji nekoliko muškaraca. Snimkom koji smo napravili demantovane su sve priče o Vojažovoj navodnoj vezi sa Đinom Džinović, pošto je jasno da među njima nema ničega.

Inače, ovo je prvi snimak Vojaža sa devojkom nakon dve i po godine, koliko ima od raskida s pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno: Snimak Vojaža sa novom devojkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA