Vreme čitanja: oko 1 min.

Anita otišla na intervenciju: Posle Matore i ona se odlučila za korekciju lica, pa objavila fotku kako izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rešila da napravi promenu

  • 4
Anita Stanojlović Kobra

Rijaliti zvezda Anita Stanojlović, o kojoj se danima priča nakon što je stupila u istopolni brak sa Jovanom Tomić Matorom, ne prestaje da izaziva komentare javnosti.

Anita je prvo imala vezu sa muškarcem, sa kojim je dobila sina Alekseja, a sada je ušla u brak sa ženom, sa kojom zajedno odgaja dečaka.

Bivša zadrugarka je napravila brojne promene u životu, za veoma kratak period, a sada je rešila da napravi još jednu, ovog puta u svom fizičkom izgledu, pa je otišla na remont lica na jednu privatnu kliniku.

Istu ordinaciju posetila je i njena supruga Matora, dan pre nje, o čemu smo već pisali.

Izgleda da su obe rešile da se ulepšaju, s tim što Anita još uvek nije otkrila šta menja na sebi, te ostaje da vidimo kada objavi fotografiju nakon intervencije.

- Boc, boc, malo kod mog druškana - napisala je juče Jovana na Instagram priči, na kojoj smo mogli da vidimo kako joj je namazana verovatno anestezija, na pojedinim mestima na licu, koja sprečava bol od uboda igle.

Da li radila botoks, nije poznato, ali smo mogli da vidimo da je doktorka obeležila delove oko očiju, čelo i takozvane smejalice, pa se pretpostavlja da je o tome reč.

Nekoliko sati nakon "bockanja", Matora je otišla na večeru sa suprugom Anitom, bivšom zadrugkom Anom Spasojević i ostatkom društva, kada su zabeležili zajedničku fotku na kojoj se vidi da je Jovana i dalje crvena od intervencije.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako se Matora ponaša prema Anitinom sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. jul 2023 | 18:21

    Sve one su za korekciju mozga

  • eeee

    26. jul 2023 | 18:33

    Majko SRBIJO sta je glavna vest dana,za sta sam ucio skolu.Odoh u starlete tu je kinta🤣

  • Теони

    26. jul 2023 | 23:24

    Оне су се обе ,,ожениле" јелте, односно нашле ,,жену* само што то у Србији не важи, стога нису ,,супруге" већ живе заједно!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA