≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anastasija bez Nemanje na moru: Posle nekoliko godina se vratila na ovu destinaciju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posnato je da Ražnatovići na Kipru imaju kuću koju Ceca želi da sruši do temelja i da sve izgradi po svojim novim željama

  • 1
Anastasija Ražnatović Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Nakon podužeg boravka u Španiji, na Ibici, sa dečkom Nemanjom Gudeljom, Anastasija Ražnatović bez njega je otputovala na more.

Ona se posle nekoliko godina, koliko nije odlazila na Kipar, uputila upravo na tu lokaciju, gde je čekaju brat Veljko Ražnatović i snaja Bogdana sa decom i prijateljima.

To dokazuje da Anastasiji nakon svega što joj se izdešavalo i dalje prija isključivo pažnja najbližih i svoj krov nad glavom.

Posnato je da Ražnatovići na Kipru imaju kuću koju Ceca želi da sruši do temelja i da sve izgradi po svojim novim željama.

- Napravljen je nacrt kompletno nove vile koji poslat građevinskoj inpekciji. Kako je po sredi rušenje objekta te gradnja novog, proces dobijanja dozvole za početak radova je duži. Tako da Ceca nije ni počela renoviranje vile, taj posao je tek očekuje - rekao je pre mesec dana izvor Telegrafa.

Kako je ranije otkriveno u njenom šou programu Ceca Show, nova vila imaće tri sprata, na trećem je prema projektu planiran spa centar. Ugradiće džakuzi iz kog će imati direktan pogled na more.

Folk zvezda navodno planira mnoge promene u svojoj letnjoj oazi mira, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreće po spratovima.

Podsetimo, Ceca je u nekoliko navrata isticala kako je dizajn enterijera njen hobi i kako voli da učestvuje u uređenju svojih stambenih objekata.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca prilikom jednog gostovanja u emisiji Amidži šou.

(Telegraf.rs)

Video: "Okrenimo se muzici, dosta je više bilo": Da li Merlin treba ili ne treba da nastupa u Beogradu?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA