Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo gde je Luka otišao posle debakla od Zvezde: Sa Sofijom i decom se baškari u najskupljem hotelu u CG

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sledeća destinacija im je Porto Montenegro

  • 0

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović odmaraju porodično na moru, tačnije u Portonovom.

Ekipa Telegrafa provodi letnje dane na moru, a sada smo zapazili mladi par dok se šeta sa sinom iz prvog braka i njihovim zajedničkim sinom.

Oni su odseli u najskupljem hotelu u Crnoj Gori, a mi smo ih fotkali dok su se kretali prema gliseru.

Sledeća destinacija im je Porto Montenegro, a ovo je ujedno i prvo pojavljivanje Luke Jovića nakon debakla Fjorentine od Zvezde.

Par je uživao, osmehe nisu skidali, a sunce i lepo vreme im definitivno prijaju.

Podsetimo, Sofija i Luka imaju dva sina, Alekseja i Teodora, dok Luka iz prvog braka ima sina Davida.

Manekenka Sofija Milošević se, bez velike pompe i prisustva medija, krstila prošlog meseca, u crkvi Ružica na Kalemegdanu.

Svetom činu prisustvovao je njen izabranik Luka Jović, kao i najuži krug porodice i prijatelja, nakon čega su slavlje nastavili u poznatom beogradskom restoranu.

Sofija je već duže vreme imala želju da se krsti, a ovo je bio i neophodan preduslov kako bi sa svojim izabranikom uskoro sklopila crkveni brak, koji njih dvoje planiraju već duže vreme, ali tu svoju želju nisu uspeli da sprovedu u delo zbog pandemije koronavirusa, ali i Sofijine druge trudnoće, kako piše "Kurir".

Za ovu svečanu priliku manekenka je obukla svedenu, svetloroze haljinu sa cvetnim detaljem na ramenu, koju je iskombinovala sa "šanel" sandalama u istoj boji, dok je plavu kosu pustila da pada.

Pošto je prema crkvenim kanonima neophodno da onaj ko želi da primi Svetu tajnu braka bude i kršten, sada više ne postoje nikakve prepreke da se njih dvoje i pred Bogom zavetuju na večnu ljubav.

Navodno, to će se desiti u skorije vreme, a kako zasad stvari stoje, njih dvoje će se najverovatnije venčati u Hramu Svetog Save na Vračaru, i to u kripti Svetog velikomučenika kneza Lazara, gde su sudbonosno "da" pre njih izgovorili i mnogi drugi parovi poznati javnosti. Nakon toga će upriličiti i slavlje za svoje porodice i prijatelje.

Sofija i Luka će se pre ovog svetog čina venčati i građanski, ali se još nisu dogovorili da li će i to obaviti u Beogradu pred samo crkveno venčanje ili na nekoj egzotičnoj destinaciji tokom leta, i to samo u prisustvu kumova.

(Telegraf.rs)

Video: Sofija Milošević brža od oluje: Pogledajte kako su pobegli u Ada Mol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA