Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkriveno zašto se verenica Ivana Marinkovića nije pojavila na rođendanu malog Željka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slavlje je organizovano u Nišu, a Kulići su iznajmili i vilu sa bazenom

  • 0
Marija Kulić,  Jelena Ilić, Ivan Marinković i Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić, Kobra, ATA Images

Bivši zadrugar Ivan Marinković otkrio je detalje i kako je protekao peti rođendan njegovog sina Željka u Nišu.

Naime, on je istakao da nema osećaj da mu je ovo prvi rođendan na kom prisustvuje, već da je tu oduvek, a onda otkrio i zašto se njegova verenica nije pojavila.

- Pravi dečiji rođendan, mi odrasli smo tu bili manje bitni. Željko se igrao sa drugarima. Imam osećaj kao da sam svaki rođendan proveo sa njim. Meni je sve to postala rutina, kao da smo se viđali svih ovih godina, a mislim da i on tako misli, zbog toga se osećam mnogo lakše. Jelena nije bila tu, ona radi, nije besposličar kao ja - priznao je Marinković.

Ivan je otkrio i da je više u kontaktu sa Marijom nego sa Miljanom, kao i da je blokirao Kulićku jer ga zove po sto puta.

- Marija Kulić je tu povezna tačka, još odavno. Ne umanjujem Miljaninu ulogu u svemu tome, ali Miljana takođe stalno žuri, ide negde, pa sam stekao utisak da Marija više brine o Željku. Komuniciram sa obe, ali želim da napravim ravnotežu i dam doznanja da se ne moramo čuti 200 puta na dan. Juče su me zvali sto puta, pa sam iz zezanja blokirao Mariju, pa sam je naravno odblokirao. Kaže mi Bebica: "Zamisli kako je meni", on nosi dva telefona i stalno priča sa njima. Ne ljutim se na njih, samo ja nisam takav. Daj bože da ostane ovako do kraja života - rekao je Ivan za "Blic".

Podsetimo, veliko slavlje organizovano je prvo u igraonici, za dečicu, a zatim i za porodicu i prijatelje, u dvorištu jedne vile sa bazenom, koju su Kulići iznajmili specijalno za ovu priliku.

Cela porodica se okupila kako bi proslavila sa Željkom, aŽeljkova mama, Miljana, je za ovu priliku rešila da se dotera i izgledala je kao diva.

Dominirala je u crnoj haljini sa šljokicama i napravila je veoma otmenu, holivudsku frizuru, a ništa lošije nije izgledala ni njena majka, Željkova baka, Marija Kulić.

Kulićka je obukla usku haljinu letnje boje, koja je istakla njenu figuru, ali i dekolte, a kosu je isfenirala na ravno.

Na Instagramu Marija je objavila uspomene sa proslave, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste fotografija sa bivšim zetom, Ivanom.

Njih dvoje su zagrljeni pozirali sa slavljenikom, vidno nasmejani i srećni, te pretpostavljamo da je Marinković konačno prihvaćen u njihovoj porodicu.

Na slikama možemo videti da je tu bio i Marijin suprug Siniša, kao i druge ćerke.

(Telegraf.rs)

Video: "Pored sebe imam ženu...": Ivan Marinković otkrio "nove" planove sa Miljanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA