Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nek spremi alimentacije koje duguje, da ne bi ponovo išao u zatvor": Brutalna poruka Anitine majke ocu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Javila se nakon što je on održao bukvicu Stanojlovićevoj

  • 1
Anita Stanojlović Printskrin: Youtube/zadruga official

Bivša zadrugarka Anita Stanojlović sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gde je razgovarala sa gledaocima rijalitija i odgovarala na brojna pitanja voditelja.

U jednom trenutku u program se uključio i njen otac Dejan, koji je ćerku doveo do suza jer je govorio o tome da ne podržava Anitin brak sa Jovanom Tomić Matorom i da je to za njega najveće poniženje.

Tokom razgovora (ceo možete pročitati ovde), dotakao se i Anitine majke, za koju nije imao lepe reči, a odmah nakon njegovog uključenja, javila se i ona putem sms poruke.

Ona je oktrila kako je Anitinom ocu sve bilo bitnije od njih.

- Ne nerviraj se, ništa nisi slagala, njemu je sve bilo bitnije od vas, počev od golubova, fudbala, kockanja, prokockao je sve. To je smrad koji ne zna kada ste rođeni. Sad beži jer svima duguje, možda hoće preko tebe u "Zadrugu", da bi se čupao iz kockarskih dugova. Ja sam krv prop**ala zbog vas troje, sama i nikada mi niko pomoga nije, a on bolje da spremi alimentacije koje duguje da ne bi ponovo išao u zatvor zbog istih dela. Odrekao te se kada si bila sa Bojanom, jer ga nije bilo briga, a setio se sinova kada sam rekla da ću da ga tužim zbog alimentacija, da bi mene odobrovolji. Ona je svoje vreme provodio u kockarnicama ili na fudbalu, dok vas nije na kolače vodio, a kamoli da vas obiđe - pročitala je voditeljka Ivana Šopić poruku Anitine mame.

Inače, kako su pomenuli u razgovoru, Anitin otac njenoj majci duguje oko 200.000 evra.

- Koliko ti mojoj mami duguješ novac za moju braću? - upitala ga je Anita.

- 200 hiljada dugujem, ja nemam stalan posao, ali to nema veze sa tobom. Ja nisam sa tobom u kontaktu od kako si bila u braku sa onim muškarcem sa kojim imaš dete. Svi znamo kakav je njen bivši muž, posle svega, kada moja bivša supruga nije znala gde je, ja sam znao i vratio je. Ja sam tebe vodio na more, a ne tvoja majka - odgovorio je njen otac Dejan.

(Telegraf.rs)

Video: Venčale se Anita i Matora: Odigrale i prvi ples, "mladoženja" pustio suzu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    29. jul 2023 | 22:37

    Kakva srecna porodica. Bice na kraju da se bolje udala no sto se nadala😅😅😅 salim se naravno. Mlada je mogla je svij zivot okrenuti u drugom.pravcu ali je izabrala ovaj laksi put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA