Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje Elita: Milica Mitrović najavila početak novog rijalitija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je na svom Instagramu objavila video na kome se nalaze voditelji nekadašnje Zadruge, a buduće Elite Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Dušica Jakovljević, ali i nova voditeljka Maša Mihailović

  • 3
Elita Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Supruga Željka Mitrovića i jedan od tvoraca rijalitija Zadruga, Milica Mitrović, objavila je novi, promotivni video za novu sezonu Zadruge.

Svaka njena objava se prati sa velikom pažnjom i pokušava da se sazna ko su novi učesnici, koje su to novine u rijalitiju i šta to Pink priprema od septembra.

Sada je Milica na svom Instagramu objavila video na kome se nalaze voditelji nekadašnje Zadruge, a buduće Elite Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Dušica Jakovljević, ali i nova voditeljka Maša Mihailović.

Ovaj snimak je deo zvanične najave nove sezone, a ono što je svima zapalo za oko su prepoznatljivi ružičasti helijumski baloni koji reprezentuju Pink televiziju, a koje su voditelji na kraju pustili u vazduh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink)

Dobro raspoloženje voditelja i njihov smeh zasigurrno najavljuje da je produkcija odlučila da sa sedmom sezonom probije nove rekorde gledanosti i pruži gledaocima sve ono što se podrazumeva pod radnim naslovom "elita".

- Stiže Elita, vežite se... - piše u objavi.

(Telegraf.rs)

Video: Anita i Matora na slavlju kod Mladena i Jelene Vuletić povodom rođenja ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA