Vreme čitanja: oko 2 min.

"Stavila mi je metu na čelo!" Filari odgovorio narodnoj poslanici koja ga je omalovažavala na Tviteru

Vreme čitanja: oko 2 min.

On se oglasio na svom "Tik-Tok" profilu i u podužem video-klipu taksativno nabrojao šta sve zamera narodnoj poslanici nakon njenih kritika

  • 3

Popularni tiktoker i muzičar Filip Marinkov poznatiji kao Fillari odgovorio je polsanici Ivani Parlić nakon što ga je juče na Tviteru ismejala i iskritikovala zbog šminkanja.

Marinkov je poručio da mu je "Parlić stavila na neki način metu na čelo i dala vetar u leđa njenim istomišljenicima i ostalim nasilnicima na internetu da urade isto i šire mržnju i nasilje".

On se oglasio na svom "Tik-Tok" profilu i u podužem video-klipu taksativno nabrojao šta sve zamera narodnoj poslanici nakon njenih kritika.

- Narodna poslanica Ivana Parlić me osudila i uvredila na društvenoj mreži Tviter. Kao što možete pročitati ona je ovde mene osudila kao muškarca, moj vizuelni identitet i stil, kao i način na koji se ja predstavljam na društvenim mrežama. Ovim svojim postupkom je ona meni stavila na neki način metu na čelo i dala vetar u leđa njenim istomišljenicima i ostalim nasilnicima na internetu da urade isto, a to je da šire mržnju i nasilje - naveo je Marinkov.

Kako je rekao, ona je u ovom svom izlaganju iskoristila moj lik kao antipod za promociju takozvane prave muškosti i "samim tim podržala nasilje nad neukalupljenim muškarcima".

- Samim tim što je izjavila da je nekada sve bilo na muškim plećima ona je ugrozila i prava žena i osporila ih jer su kroz istoriju žene itekako iznele mnoge stvari na svojim leđima. Narodni poslanik ne sme da deli ljude i ljudi koji su na pozicijama jednostavno imaju taj zadatak da pozivaju na mir, toleranciju, na ljubav, na poštovanje različitosti - ocenio je Filarri.

Mladi pevač je poručio i da narodni poslanici treba da "šalju poruku da smo svi prihvaćeni bez obzira na pol, seksualnu orijentaciju, veru, naciju..."

- Tako da sam ja ostao jako zatečen tom situacijom gde jedan narodni poslanik koji bi trebalo da se zalaže za svoj narod, da ga štiti od nasilja, isto to nasilje propagira čak i diskriminiše i širi mržnju među ljudima - izjavio je Marinkov.

Podsetio je na sve tragedije prethodnih meseci u Srbiji.

- Poslednjih par meseci smo svedočili stravičnim događajima od masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" do deteta koje je izvršilo samoubistvo zbog vršnjačkog nasilja u školi do devojke koja je svirepo ubijena Noa i još mnogih drugih... Ja posle svega toga ne mogu da verujem da jedna odrasla i svesna žena koja je na sve to na funkciji naravno narodnog poslanika može da dozvoli sebi da uradi nešto ovako. Bez bilo kakvog preteranog razmišljanja i bez odgovornosti - zaključio je Marinkov.

@filarri Uvek izaberite ljubav i lepu rec. Postujte razlicitosti i radujte im se, jer bi svet zaista bio dosadan da smo svi isti. Volite sebe, kako bi mogli da volite i druge. Sanjajte, ostarujte svoje ciljeve i zivite zivot punim plucima, jer nam je samo jedan dat. 🩷✨ ♬ original sound - FILARRI

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde bre

    2. avgust 2023 | 14:57

    Curice, ne lupetaj. Sta ima meni ko da govori, cim te vidim, sve mi je jasno.

  • Istina boli...

    2. avgust 2023 | 13:40

    Istine radi, Noa niti je bio devojka niti mu je ime Noa. Lik je imao ličnu kartu i njegov identitet se lako može utvrditi a to što se lažno predstavljao i maskirao trebalo je biti stvar istrage MUPa.

  • Mirna

    2. avgust 2023 | 16:35

    Meni nije jasno, usta, kikice...sta je ovo?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA