Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako ovo čita, želim da joj poručim jednu stvar": Mića ima molbu za devojku koja mu je ukrala zlatne poluge

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako sam tvrdi, dok je bila u Kanu sa njim bila je devojka za primer, ali loše društvo u Beogradu je imalo na nju veliki uticaj

Mića Megatrend, Ana AV, vila Foto: Milena Đorđević, Telegraf.rs, Privatna arhiva

"Siguran sam da ju je drugarica nagovorila da me opljačka. Ako ovo čita želim da joj poručim da sam joj krađu mojih zlatnih poluga oprostio i da se skolni od lošeg društva. Ona je jedna divna osoba koja je deset godina bila sa mnom. Nisam je plaćao da bude uz mene nego sam imao nadu da jednog dana živimo zajedno", kaže za Telegraf.rs Mića Jovanović, osnivač Megatrenda nakon što je policiji prijavio svoju dugogodišnju partnerku za krađu 4,5 kilograma zlatnih poluga čija je vrednost oko 300.000 evra.

Kako Jovanović tvrdi lepoticu koja mu je ulepšala život upoznao je 2013. godine. Koliko ju je zavoleo pokazao je razvodom od tadašnje supruge.

- Deset godina je ona dolazila i odlazila iz moje kuće. Imala je sve što je mogla da poželi. Za mene je bila posebna i jedinstvena. Plenila harizmom, lepotom, inteligencijom...Jedna divna osoba i meni je žao što se sve ovako završilo - tvrdi Jovanović i dodaje da mu je najžalije što nije živela sa njim i tako se sklonila od lošeg društva.

Kako nam kaže, dok je bila u Kanu sa njim bila je devojka za primer, ali loše društvo u Beogradu je imalo na nju veliki uticaj.

- Pet puta sam gledao snimak sa sigurnosnih kamera. Sve se jasno vidi. Ona i njena drugarica iz moje kuće na Senjaku iznose zlatne poluge u nekim torbama. Sve se dogodilo 26. jula ove godine u periodu od 20 do 22 sata. Slučaj sam prijavio policiji... Žao mi je što se jedna velika ljubav ovako završila - kaže Jovanović za Telegraf.rs.

Beogradska policija i dalje traga za A. V. koja je sa drugaricom opljačkala vilu na Senjaku u vlasništvu Miće Jovanovića.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a vrednost zlatnih poluga je oko 300.000 evra.

Zabranjeno je pruzimanje teksta i/ili delova istog bez dozvole redakcije "Telegraf.rs". 

(Telegraf.rs)

Video: Pas čuvar, kamere i neprobojna kapija: Ovo je tvrđava Miće Megatrenda iz koje je nestalo zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA