Vreme čitanja: oko 2 min.

Najlepšoj srpskoj političarki zabranili ulazak na Kosovo i Metohiju: Ana Grozdanović poslala poruku Kurtiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ipak, Ana je pokazala i da je snalažljiva i da će do cilja stići na svoj način

  • 4
Ana Grozdanović Foto: Privatna arhiva

Najlepša srpska političarka Ana Grozdanović doživela je neprijatnost kada je krenula put Kosova i Metohije. Čim je stigla tamo, članica SPS-a je saznala da ima zabranu ulaza, što ju je šokiralo i razočaralo.

Grozdanovićeva se odmah nakon ovog događaja obratila javnosti putem svog Instagrama. Ipak, Ana je pokazala i da je snalažljiva i da će do cilja stići na svoj način.

- Zabranili ste mi ulaz regularan, ali preko šuma postoji put. Kurti, da te pozdravim samo - napisala je Ana uz emotikon sprske zastave.

Inače, Ana je tamo krenula kako bi posetila decu na KiM i kako bi im odnela poklone, ali su njen humani cilj hteli da sabotiraju.

Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/ anagrozdanovicc

Podsetimo, pre samo mesec dana Ana se otvorenom porukom obratila Aljbinu Kurtiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

- Obaveštenje za kauboja Kurtija. Stvari stoje ovako. Ovo nije kaubojsko vreme, vrlo jednostavno svi Srbi da se isele, ostaće vlasnici zemlje Ssrbi. Aljbine, naivno veruješ da kada bi ostvario svoju sramnu nameru, a to je da proteraš Srbe sa Kosova, da bi kosovska zemlja bila tvoja, malo si se prevario. Pošto si jednom glup, zloba ti je pojela pamet, pa ću se potruditi kroz primer da ti objasnim, jer sam obaveštena da me i te kako pratiš od kako si pokušao da mi zabraniš ulaz na Kosovo, ali i tu si se prevario junače iz stranih cirkusa. Evo ti primera: Ja ne živim u svojoj kuci u Nišu, jer mi je posao u Beogradu. Ja živim u drugom gradu, ali moja kuća u Nišu je i dalje moja. Kosovo i Metohija je srpska zemlja bez obzira da li jedan Srbin živeo na toj zemlji, e to dobro zapamti. Istorija je izgleda za neuke samo od dana nezavisnosti Kosova. Došli ste bestidno i rekli: "Ovo je nova država!" Bez saglasnosti države od koje se otcepljujete. U slučaju Kosova, nije reč o pravu na samoopredeljenje, jer Aljbin nije Kosovar, on je Albanac. Zato što ne postoji narod Kosovari! Albanski narod ima svoju državu! Reč je o nacionalnoj manjini koja je živela na prostoru Srbije i Jugoslavije i koja je jednostrano proglasila svoju "državu"! E tako, Aljbine, sramota za tebe je da te mlada žena poput mene uči gde se nalaziš, izgubio si kompas - napisala je ona na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Najlepša srpska političarka bodrila Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acs

    3. avgust 2023 | 19:38

    🤣🤣🤣,ovo najlepše.

  • Dragoslav

    3. avgust 2023 | 19:37

    Nije valjda joj zabranili pa Kosovo je Srbija

  • Ratko

    3. avgust 2023 | 23:29

    Pa netrebate pricati gde šta i kako,jer pravite veci problem za ostale Srbe koji tamo žive,i možda im taj put mnogo potrebniji nego vama,d Onda se preselite na Kosovu i tamo zivite ne samo vi nego svi koji tako misle i razmišljaju,dodjete i napravite problem našim ljudima naravno jer neživite na Kosovu,Šta da kažu gragjani juzno od ibra ,Gracanice i okolna sela,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA