≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skinula se Nataša DNK nakon što je smršala 20 kg: Objavila sliku luka i slanine, pa "zagrmela" u bikiniju

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prošle godine pridržavala se rigorozne dijete i uspela da skine čak 20 kilograma, a kako je trenutno na odmoru, svoje pratioce iznenadila je slikom u bikiniju

  • 0

Simpatična i gotovo svima omiljena voditeljka Nataša Aksentijević nikada nije krila da često kuburi sa viškom kilograma, međutim nedavno je smršala čak 20 kilograma i sada sa odmora objavila sliku u bikiniju.

Nataša je pre svega srca publike zadobila svoj svoje spontanosti i harizme, ali nekoliko puta je isticala da je njen izgled često uticao na njeno psihičko stanje, iako se stiče utisak da je potpuno neopterećena i da sebe obožava baš takvu kakva jeste.

Prošle godine pridržavala se rigorozne dijete i uspela da skine čak 20 kilograma, a kako je trenutno na odmoru, svoje pratioce iznenadila je slikom u bikiniju.

Voditeljka je sada sa osmehom na licu pozirala u crnom bikiniju i pokazala bez imalo kompleksa svoje telo, uz šaljiv natpis u kojem je pomenula i bivšu Modelsicu:

- Kad sam srećna ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda wooooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilaži spolja. I kad se cepam od smeha nekako i ljudi oko meme ne vide moje fizičke nedostatke. Najvažnike je da se radujemo i smejemo,i radost prenoaimo na sve one koji su oko nas. Stvarno se nema vremena za "nadrkanost". Smeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola lepote. Isprobajte na ogledalu, smejte se da vidite koliko ste lepši tako. Uskoro ćete moći da gledate i moju novu prrdstavu,posle koje ćete sigurno biti prelepi - napisala je Nataša uz fotografiju.

No, ono što je posebno skenulo pažnju jeste što je samo 10 minuta pre objavljivanja slike bikiniju sa jahte, objavila na storiju fotku belog luka, slanine i ajvara...

Naravno, ispod njene objave dobila je pregršt komplimenta, što zbog izgleda, što zbog stava, a najviše zbog divne energije kojom zrači.

"Ženo ti si nešto najlepše što nam se dogodilo na javnoj sceni", "Takva kakva si, baš si takva savršena", "Bravo, bez ikakve ostrašćenosti i sujete, to je primer kako voleti sebe", "Ti izgledaš predobro", nizali su se komplimenti, a jedan od najdužih napisala joj je upravo Sindi.

Kako Nataša DNK-a izgleda u bikiniju pogldajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA