Vreme čitanja: oko 3 min.

Ko su "stiker tate" na estradi: Srpske cice žive pod staklenim zvonom, a muškarce kriju kao zmija noge

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na društvenim mrežama njihovi identiteti zaštićeni su stikerima srca, lavova i zvezdica

  • 3
Stiker tate, Ana Korać, Soraja, Maša Terzić i Helena Topalović Foto-kolaž: Instagram/helenatopalovic/ana_korac/sorajavucelic, Nikola Tomić, Shutterstock

Na estradi u poslednje vreme vlada takozvani trend "stiker tate". Ako vam nije jasno šta to znači, dovoljno je da pogledate bilo koju sliku naših starleta sa njihovim izabranicima i biće vam jasno.

Poznate cice sa javne scene ne žele da pokažu ko stoji iza i uz njih, ko im je napravio dete i ko čini da žive kao pod staklenim zvonom, pa i kad se dogodi da objave fotografiju sa jačom polovinom, preko glave muškarca nalepe stiker, kako znatiželjni ne bi znali o kome se radi.

Jedna od njih je starleta i bivša zadrugarka Ana Korać.

Ana je u februaru ove godine postala majka, kada je na svet donela sina Matea, a medijima nikada nije želela da pokaže ko je otac preslatkog dečaka.

Neretko sa njim deli intimne trenutke na društvenim mrežama, a kršni muškarac koji je osvoji srce starlete povremeno postane smajli, lav ili već nešto drugo, zavisno do Aninog raspoloženja.

Koraćeva ne krije da uz svog muškarca živi kao pod staklenim zvonom, pa se često hvali i skupocenim poklonima koje dobija od njega.

Isti slučaj je i u životu Anine najbolje drugarice, starlete Soraje Vučelić.

Samo nekoliko dana pre Koraćeve i Soraja se ostvarila u ulozi majke, takođe sa javnosti nepoznatim muškarcem.

Poznato je da Sara, otkad se pojavila u medijima, živi na visokoj nozi, ali izabranike krije kao zmija noge.

Ipak, kad ne može da odoli i poželi da celom svetu pokaže koliko voli svog partnera, Vučelićeva objavi selfi sa svojim dragim, takođe sa stikerom preko glave.

Neretko se desi da slika i samo pojedine delove tela svog muškarca, što nikako ne može otkriti njegov identitet.

To se uglavnom desi kada odu na romantičnu večeru, kada dobije dobar komad nakita ili neki luksuzni dar.

Među onima koji štite identitet svojih muškaraca je i ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović.

Helena je godinama u srećnoj ljubavi, a u javnosti je samo jednom viđena sa partnerom D. Aleksićem, dok su čekali let na aerodromu Nikola Tesla.

D. Aleksić je, pre Helene, bio u braku sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević i sa njom ima sina, a nedavno je dobio i drugo dete, sa lepom Topalkovom ćerkom.

- Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam. Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umesto njih - rekla je Helena na početku njihove veze i dodala:

- Njih dvoje dve i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnela, tada su se venčali. Jelena već dve godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, od slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja - ispričala je Topalovićeva pre dve godine.

Ćerka generalnog direktora "Crvene zvezde" Zvezdana Terzića, Maša Terzić, prošlog avgusta dobila je sina Kolju.

Muškarca kome je rodila dečaka nikada nismo imali priliku da vidimo, ali je, nakon što se porodila, podelila dirljive prizore iz svog doma i pokazala 1001 ružu koju je dobila. Nagađalo se da je to upravo od njenog izabranika.

Kada su rešili da njihova veza pređe na viši nivo, Maši je dečko poklonio ne jedan, nego dva skupocena prstena poznatog brenda Cartier od 1.200 i 2.200 evra, što je ukupno 3.400 evra.

Od tada oni žive u vanbračnoj zajednici.

(Telegraf.rs)

Video: Starleta pokazala kako češlja naslednika, snimak sve raznežio: Ana Korać uživa u majčinstvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kekw

    7. avgust 2023 | 23:04

    To se zove sponzor, zato im i kriju lice. Uvek je to neki bogataš i “biznismen”, nikad nije neko ko pošteno zarađuje.

  • BS

    8. avgust 2023 | 06:28

    Kriju lica oženjenim sponzorima i kriju lica jer se ti sponzori menjaju na svakih nekoliko dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA