≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skinula se Slavica Rokvić na pragu sedme decenije: Marinkova udovica pokazala zategnuto telo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgled Slavice Rokvić inspiracija je mnogim damama njenih godina, ali i znatno mlađim budući da se na njenom licu ne vidi da će u oktobru proslaviti 59. rođendan

  • 9
Slavica Rokvić Printskrin: Instagram

Udovica Marinka Rokvića, Slavica svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama nikog ne ostavlja ravnodušnim, a njen "Instagram" nalog veoma je praćen upravo iz razloga što se tamo mogu naći saveti zlata vredni.

Uglavnom se u istima pronalaze pripadnice nežnijeg pola kojima je prirodni izgled Slavice Rokvić takođe tema interesantna za komentarisanje, pa često nailazimo i na njene beauty trikove kojima uspeva da održi mladolikost i svežinu.

Izgled Slavice Rokvić inspiracija je mnogim damama njenih godina, ali i znatno mlađim budući da se na njenom licu ne vidi da će u oktobru proslaviti 59. rođendan.

Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprekornom linijom saznalim smo putem njenog Instagrama gde je objavila fotku sa plaže.

Slavica Rokvić Printskrin: Instagram/slavica.rokvic

Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su retke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju.

Zategnuto telo i savršen struk prvo je što zapada za oko na ovoj fotki, te ne treba da čudi što je izazvala ogromnu pažnju i što je izgled Slavice Rokvić tema o kojoj se polemiše na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    9. avgust 2023 | 17:11

    Poštene za života muževa! Muževi umru -počinje skidanje?! Nmg da vrm

  • ARS

    9. avgust 2023 | 18:10

    Zar je toliko malo potrebno ženama da se pokažu u pravom moralnom stanju posle upokojenja muža i dokažu da su bile udate isključivo iz interesa ? Život ide dalje i mora se živeti ali ovakvo eksponiranje da li je baš potrebno, čemu javnost ?

  • Fiki

    9. avgust 2023 | 17:36

    Teško onom koga nema!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA