Vreme čitanja: oko 3 min.

Karambol u emisiji! Miljana jurila Ivana po studiju, htela da ga prebije: "Sedi na mesto, bolesnice!"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Oni su počeli da se svađaju zbog njenih optužbi na račun njegovog odnosa sa sinom Željkom

  • 4
Miljana Kulić, Ivan Marinković Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Kao što je bilo i očekivano, u emisiji "Narod pita" sinoć je izbio skandal. To i ne čudi jer su gosti bili Ivan Marinković i Miljana Kulić, bivši partneri koji imaju i dete.

Oni su počeli da se svađaju zbog njenih optužbi na račun njegovog odnosa sa sinom Željkom.

U jednom trenutku je Ivan istakao da je imao savršen odnos sa dečakom, te da je i sama Miljana to priznala ranije, a kako se ona ubacivala i prekidala, nazvao ju je "bolesnicom".

- Nemoćan si, možeš samo da vređaš. Ja ću da ćutim i da pobedim sama sebe - rekla je Miljana.

Miljana Kulić, Ivan Marinković Ivan Marinković / Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Željko mene obožava, mene i Jelenu, prelepo mu je kod nas kući. Neprijatno mi je da sedim sa ženom koja je 5 puta abortirala dete. Trebaš da budeš srećna što su ti majka i otac živi, neće još dugo, ti ćeš u ludari da završiš. Ja nisam došao ovde da odgovaram tebi - rekao je Ivan.

- Kako komentarišeš to što je Marija rekla da nisi učestvovao u rođendanu? - upitala je voditeljka.

- Kada je Marija poslala pozivnicu, i obavestila me za rođendan, rekla mi je da ne mogu ja da se mešam oko zvanica, jer su oni organizovali. U trenutku kada smo došli na rođendan bilo je sve savršeno, dok se nisu pominjale neke pare - rekao je Ivan

- S obzirom na to da si znao datum, što nisi ti pozvao pred rođendan? "Evo 4 godine ste vi, evo ja ću sad malo da se potrudim, šta ću, kako ću oko Željka" - pitala ga je Miljana.

Kulićeva je izvadila telefon i počela da pokazuje prepiske.

- Pripremala sam dete da će Ivan doći, ja sam ga pozvala zbog Željka. Ja ga zovem, insistiram budala, pitam Željka je l' hoće da priča sa tatom, i ja pozovem Ivana. Evo kako mi odgovara ironično i uvredljivo - rekla je Miljana.

- Ja sam vrlo tačan i vrlo precizan, nikad ne kasnim, njena porodica mora da shvati da ja nisam Bebica, da imam dva telefona, i da mogu da me zivkaju 200 puta, ja njoj nikada nisam rekao kada ću da dođem - rekao je Ivan.

- Obećao si Željku da ćeš doći za dva dana, da ćeš doći i da ćeš mu kupiti igračku, ako bude slušao mamu i baku. Pa mi se dete taj dan popelo na glavu... - rekla je Miljana

U jednom trenutku Miljana je privukla svoju stolicu do Ivana, počela da mu se unosi u lice, a on je počeo da beži i želeo da napusti studio.

- Ivana, ja ne plaćam bahanalije Marije Kulić i Miljane, koji su mrtvi pijani, komirani na rođendanu deteta. Ova je u 8 sati rekla Bebici da se pokupe i da idu da kockaju - izneo je Ivan.

- Ti si otišao. Dođi i pričaj sa mnom. Ti izmišljaš i lažeš, pričamo o tvom odnosu sa sinom, a ne o mojoj majci i meni - nastavila je Kulićeva, koja ga je jurila po studiju.

- Nemoj da stežeš ruke. Bolesnici, kući, neću da mi neko stoji iznad glave - bežao je Marinković od nje.

- Ti ćeš otići, neću dozvoliti da mi vređaš porodicu i mene, alkoholičaru lečeni. Pričamo o Željku. Udaraš najniže. Očigledno jesam bila bolesna... - govorila je ona.

- Ovo nije ergela, sedi na svoje mesto, sine - rekao je on.

- Nisam ti ja sin, Željko ti je sin. I da je mama popila 10 litara, unuku joj je rođendan - odgovorila je Miljana.

- Sedi na mesto budaletino, bolesnice. Alkoholičaru lečeni. Sedni na svoje mesto - govorio je Ivan besno koji je sve vreme bežao od nje.

- Mijana ti tučeš Željka - rekao joj je Ivan, a Kulićeva je besna krenula na njega: "Sad ću da te prebijem".

(Telegraf.rs)

Video: Nije znao da ga snimaju: Evo kako se Ivan Marinković ponaša prema malom Željku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA