Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlado Georgiev ima posebnu poruku za vlasnike pasa koji ljubimce tretiraju kao decu: "Ozbiljan poremećaj"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su se složili sa njim

  • 83
Dani mimoze u Beogradu Foto: Marko Jovanović

Kućni ljubimci uglavnom su ravnoravni deo porodice, međutim, mnogi smatraju da ljubav prema njima nekada može da pređe određenu granicu.

Naime, na jednoj Instagram stranici osvanuo je natpis koji osuđuje ponašanje vlasnika pasa koji smatraju da su njihovi ljubimci kao deca, te ih tako i oslovljavaju, a pevač Vlado Georgiev se sa time i složio.

- Ljudi koji psu kažu dođi mami ili tati stvarno nisu normalni - pisalo je na stranici, a Vlado je dodao:

- Ozbiljan poremećaj iako pse imam čitav život.

U komentarima mnogi su se složili sa pevačem, te istakli da iako ljubimci treba da imaju posebno mesto u srcu vlasnika ipak nije u redu da ih upoređuju sa decom.

(Telegraf.rs)

Video: Kiša pljušti a Nole igra na koncertu Georgijeva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    10. avgust 2023 | 16:57

    Bravo Vlado, svaka čast. Isto mislimo. KADA BI ŽENI KOJA KAŽE KUČETU DOĐI MAMI, REKAO DA JE ONA KUČKA, MISLIM DA BI TI ONA IŠČUPALA OČI.

  • Tihi

    10. avgust 2023 | 19:31

    Neko tepa kučićima, a neko kokainu i drugim raznim psihoaktivnim supstancama. O Jack Danielsu da ne govovorim. Lažni moralisto, drži se ti flaše i svoje stare slave.

  • Lucky

    10. avgust 2023 | 21:30

    Oni sto se nisu slozili pod hitno u ,,Lazu,,!!!Volim zivotinje i mnoge sam gajio a i biolog sam.Ipak, ni jednoj zivotinji nije mesto u kuci sem,zivotinja koje sluze u terapiji i kao pomoc osobama s nekim poremecajem.Zivotinjama ne moze da se odrzava potrebna higijena!!! Da ,to je 100%tacno. Mi danas imamo ljude koji umiru od ehinokoka!!! Bolest koju samo zivotinja prenosi na coveka! Nema leka a bolest je uzasna!!! I sto sam licno primetio je da pusaci koji imaju krznene zivotinje,cesto obolevaju od kancera!!! Naravno da je veci uzrok cigareta ali,kad se tome doda i sve ono sto se ,,zalepi,,od zivotinja ,na pluca,sledi uzas!Niti je zivotinjama lepse u zatvorenom.Tvrde to pojedini,pitam se zasto onda jedva cekaju da izadju napolje.Zakon prema vlasnicima ljubimaca, treba da se uredi pod hitno! Razlika je velika izmedju seoskog i gradskog naselja. Posebnu paznju treba posvetiti ljubiteljima egziticbnih zivotinja. Misljenja sam da treba zabranitu drzanje takvih zivotinja sem,u zoo vrtovima pod nadzorom strucnjaka! Florida se suocava sa najezdom pitona i ne samo Florida! Obazjali su i u drugim drzavama.Zoo vrtovi su nam takodje uzas! Moglo bi se mnogo tu uraditi.Gledam ove jadne zivotinje po Jagodinskom zoo vrtu,tuga.Nema usliva.Bar da se zpecijalizuju za odredjene vrste i da im se oruzi maksimum. Ovako ,daj sve lako cemo.Niti je za zivotinje dobro,niti za posetioce a ni za stanovnike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA