Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tuga, tragedija..." Ceca Ražnatović podelila potresnu poruku o ženi koja je ubijena u Gradačcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izjavila saučešće porodicama nastradalih

  • 3
Zvezde Granda finale Svetlana Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović/Foto: Kobra

Užasan zločin dogodio se juče u Gradačcu, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, koju je pre toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u lajvu na Instagramu.

Ceo region je i dalje u šoku zbog postupaka ovog muškarca koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Brojne poznate ličnosti oglasile su se na ovu temu, a među njima je i srpska majka Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca je podelila fotografiju koja se masovno deli društvenim mrežama, a na kojoj piše: "Žena supruga, majka, ubijena jer je prijavila nasilje. Gradačac, 11.8.2023. Ožalošćeni: građani i građanke Bosne i Hercegovine."

Uz to, pevačica je izjavila saučešće porodicama nastradalih.

- Saučešće porodicama nastradalih... Tuga, tragedija... - napisala je Ražnatovićka uz emotikon ruku koje se mole i slomljenog srca.

Ceca Ražnatović Printskrin: Instagram/cecaraznatovic

Podsetimo, od domaćih zvezda na ovu tragičnu temu oglasili su se reperi Mihajlo Veruović Vojaž i Nući, pevačice Vesne Đogani i Jana Todorović, pevač Sloba Radanović i bosanski reperi Jala Brat i Buba Koreli, koji su zbog ovoga čak i otkazali nastup u Bosni i Hercegovini.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je farma na kojoj Nermin Sulejmanović počinio samoubistvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Utusak

    12. avgust 2023 | 18:26

    Nije se oglasavala kada se desila najstrasnija tragedija pocetkom maja. Jedna je Seka.

  • MLADEN

    13. avgust 2023 | 06:53

    SAMO BIH VOLEO DA ZNAM PO CEMU JE OVA ZENA SRPSKA MAJKA

  • Carica Sveta

    13. avgust 2023 | 01:54

    Ne znam i nisam sigurna u moru nekih vesti i situacija koje nas sve po prvi put iznenade, rastuže ili uplaše, da li ljudi shvataju dubinu tragedije koja se desila u malenom Gradačcu. Od propusta institucija, do moguće izdaje lokacije gde se nesrećna mlada žena i majka krila, do najbrutalnijeg ubistva uživo, do pretnji čoveku koji je njenu bebu spasio, fo podrške nekih ludaka ubici, do tišine u Sarajevu koje se bavi filmskim festivalom, sramnim skrivanjem iza potpunog debakla visokog predstavnika, nelegalnog da napomenem, do neoglašavanja političara iz Banjaluke povodom ove tragične smrti njihove sugrađanke iz federacije. Pritom, ubica je terorisao ceo taj gradić u BiH. Bez problema. Bio je poznat policiji. I kada bacim pogled preko Drine , odavde iz Beograda, vidim potpuno nezaštićene ljude. Potpuno uništen sistem, ekonomiju, vladavinu prava. I neko društvo u kome ni saučešće nije normalna pojava. Onako ljudski. Ako je sve drugo uništeno, sistem vrednosti u kome se izrazi saučešće porodicama žrtava ne sme da bude uništen. Jer onda niste ljudi. Kojoj god veri ili narodu da pripadate. To političari ne smeju nikada da vam oduzmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA