Vreme čitanja: oko 1 min.

Uslikali smo Davida Dragojevića sa novom devojkom: Svi komentarišu da ova bomba neodoljivo liči na Anu Korać

Vreme čitanja: oko 1 min.

U prelepom baru na plaži razmenjivali nežnosti

  • 5

Bivšeg rijaliti igrača i fitner instruktora, Davida Dragojevića, uslikali smo na jednoj plaži u Ulcinju, u veoma dobrom društvu!

Atraktivni brat Dejana Dragojevića vrele, letnje dane provodi na crnogorskom primorju sa svojom novom devojkom, koju već neko vreme krije od javnosti.

Zanosna crnka, koju je David izveo u jedan bar na plaži, bila je meta pogleda mnogih gostiju, a ne možemo da ne primetimo da nova izabranica Dragojevića neodoljivo podseća na njegovu bivšu ljubav, starletu Anu Korać.

David i njegova partnerka došli su sami na poznatu lokaciju u Ulcinju, gde su uživali, ispijali vino i razmenjivali nežnosti.

U jednom trenutku, atraktivna crnka doživela je mali peh, kada nije mogla da namesti tanga kupaći, pa joj je Dragojević, kao pravi džentlmen, pomogao da to reši.

Između njih se samo preko snimka osećala stast, a zanosne kadrove Davida i njegove nove partnerke pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Oluja uništila imovinu Dragojevića u Veterniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA