≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obišli smo kuću Nikoline Pišek od 1.700.00 € i zatekli potpuni haos: "Pametna vila" u rastinju, a u bazenu...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je spolja završena, vila u kojoj niko ne živi ostala je potpuno zapuštena, bez ograde okružena rastinjem i travom u dvorištu koje niko ne održava

  • 9

Ekipa portala Telegraf.rs posetila je Hrvatsku, a u Zagrebu smo obišli čuvenu "pametnu" kuću pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića i voditeljke Nikoline Pišek koja se nakon njegove smrti prodavala za 1.700.000 evra. Međutim, taj oglas je povučen i vila nije prodata.

Kuća koju su počeli da grade još pre nekoliko godina, dok je Vidoje bio živ, skoro je pa završena. Luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara, a nalazi u zagrebačkim Šestinama.

Iako je nedavno bila na oglasu za neverovatnu cenu od 1.700.000 evra, oglas je skinut, a vilu smo zatekli u ne baš najboljem stanju.

Iako je spolja završena, vila u kojoj niko ne živi ostala je potpuno zapuštena, bez ograde okružena rastinjem i travom u dvorištu koje niko ne održava.

Kako je sve otvoreno i transparentno, ušli smo u dvorište izavrili na terasu iza gde se nalazi bazen koji je napunjen vodom, iako tamo niko ne živi i enterijer "pametne" kuće nije završen.

U kakvom smo stanju zateklu kuću pogledajte u videu na početku teksta i galeriji.

Vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

Problem oko prodaje kuće

Nikolina je posle smrti muža naišla na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnela tužbu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli.

Kako se navodi, Nikolina je u izradi projekta imala pomoć jedne svoje školske drugarice, pošto je od nekretnine želela da napravi "pametnu kuću".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca odgovorila Merlinu na priču o pesmi "Beograd"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cvećka

    14. avgust 2023 | 13:11

    Nesta' Vidoje,nesta' i para...

  • Vodolijax

    14. avgust 2023 | 12:54

    Žena imala ogromne apetite pa htela da živi u vili ...........ali da to finansira neko drugi.......

  • Poslastičar

    14. avgust 2023 | 13:19

    E,Pišek,neko slabo puni "fišek"?🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA