Vreme čitanja: oko 2 min.

Kulićima dolazili izvršitelji na vrata? Bebica otkrio da Miljanini duguju 700.000 dinara za komunalije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potpuno ih je raskrinkao

  • 3
Marija Kulić Nenad Macanović Bebica Miljana Kulić Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images/Antonio Ahel

Nenad Macanović Bebica sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" kada je izneo detalje iz života porodice Kulić. 

Bivši zadrugar u svađi je sa nekadašnjom devojkom Miljanom Kulić i njenom majkom Marijom, koja ga je optužila da je uzeo od njih 10.000 evra kako bi kupio autobus.

Sada je otkrio da je Kulićima sve u parama i da se zbog toga najviše svađaju.

- Njima je sve oko para. Uvek počinju da se svađaju oko para. Njima se sve vrti oko para. Misle da njih neko koristi, da je sa njima neko iz interesa. Nigde veze nikakve. Marija Miljani ne da pare... Miljanine pare su kod majke. "Za šta ti treba?", "Hoću da kupim haljinu", "Pa imaš 300 haljina", "hoću da kupim nešto drugo", onda ona kaže "pa toga imaš 400". Onda ne mogu da se dogovore, krene svađa. Najviše oko kazina se svađaju - kaže Bebica.

On je rekao i da je nekoliko puta dolazila policija, kada je Miljana gađala Mariju pikslom.

- Vređaju jedna drugu. Miljana joj kaže: "ti si zlo, u pravu su svi što mi kažu da si ti kriva za sve". Čupaju se, guraju se, štipaju se. Željko uglavnom nije tu kad se to dešava. Kad je on tu, uglavnom je mirno sve. Kad je dolazila policija, kada je Miljana polila kafom Mariju i bacila plastičnu pisklu na nju, ja sam odveo Željko da ne gleda to - kaže on.

Bebica tvrdi i da Siniša Kulić ne želi da se meša u njihove svađe.

- On bi da bude neutralan. Kaže im da izađu, da se ne svađaju, da hoće mir. Mariji je sve u novcu. samo pare - tvrdi on i dodaje:

- Pa ja sam živeo sa njima. Kada neće da daju Miljani pare, ona ode pozajmi, pa posle opet i onda kada treba da se vrati, Marija neće da vrati, pravi se luda: "Ja sam rekla u rijalitiju da se ne daju Miljani pare jer kocka"...Onda ode Miljana založi telefon kao da se vadi, pa se vadi telefon... Kada su došli izvršitelji, onda ide padanje u nesvest, prete da će da se ubiju, a onda idu pregovori sa izvršiteljima - otkrio je Bebica.

On je dodao i da duguju novac za struju.

- Struja, komunalije i voda nikada nisu plaćeni, a televizija i internet se plaćaju. Siniša napravi scenu da ode policija: "Ja ću da uzmem nož da se ubijem". Jedan butik, hiljadu i nešto evra su dužne. Nosi za neku reklamu, Miljana rastegne - rekao je Macanović, prenosi Blic.

- Čekaj, Siniša se valja po podu i preti da će da se ubije... Koja cifra je u pitanju - pitala je voditeljka.

- To je tada bilo oko 600.000-700.000 dinara, to je oko šest i nešto hiljada evra... Polivao se vodom da bude mokar, ma šou. Kako nije šou, to je cirkus - rekao je Nenad.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković video sina Željka koga ima sa Miljanom: Marija i ona ih sa osmehom gledale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đuro

    15. avgust 2023 | 11:35

    Putine reaguj

  • Vodolijax

    15. avgust 2023 | 12:28

    Ja da sam na mestu te Marije......podigao bi sav novac i otišao u nepoznatom pravcu da nikog više nikad ne vidim.........

  • Rocky

    16. avgust 2023 | 15:22

    Ja cu da garantujem za Tijanicu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA