≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Sević snimila intimni deo iz nikad veće blizine, pa pokazala šta podrazumeva letovanje od 50.000 evra

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je sada pokazala kako se baškari na plaži luksuznog hotela u kojem je odsela i za noć platila neverovatnu cifru od minimum 1.560 evra

  • 5

Pevačica Ana Sević već skoro mesec dana sa suprugom i decom odmara u jednom od najluksuznijih rizorta na Jadranu, za koji su iskeširala neverovatnih 50.000 evra.

Ona je sada pokazala kako se baškari na plaži luksuznog hotela u kojem je odsela i za noć platila neverovatnu cifru od minimum 1.560 evra.

Dok se izležavala na ležaljci i sunčala već preplanulo telo, bivša pevačica je usnimila jednu butinu i deo donjeg bikinija iz nikad veće blizine i pokazala da je i posle tri porođaja ozbiljna mačka.

Kada je zatim preusmerila i na deo plaže na kojoj se baškario i Novak Đoković i pokazala kako se uživa kad iskeširaš 50.000 evra.

Peščana plaža na samom severu crnogorskog primorja je strani pojam, ali ne i za Anu. Plažni bar i udobne ležaljke, ali i intima je ono što joj verovatno u luksuznom rizortu nude za neverovatnu cifru koju je platila. Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, kako smo uspeli da saznamo, Ana i Daniel u Portonovom ostaju čak mesec dana, a kada se to "pretoči" u cifru dolazi se do sumanutog iznosa!

Naime, cene noćenja u luksuznom hotelu u kojem su oni odseli trenutno su minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena koja se može videti ona koja se odnosi na noćenje 29. jula i iznosi neverovatnih 9.610 evra.

Ako se uzme najniža cena od 1.560 evra i pomnoži se sa 30 noćenja, koliko oni ostaju, dolazi se do iznosa od 46.800 evra i to je reč je o ceni bez dodatnih troškova, a pod uslovom da su oni za tih mesec dana minimalni, Anu i Daniela ovo letovanje ne može "izaći" manje od 50.000 evra.

Ukoliko praktikuju odlaske u obližnje restorane, te pića na plaži koja su daleko skuplja nego u većini lokala po Crnoj Gori, što vidimo putem društvenih mreža da rade, letovanje ih može izaći i do 70.000 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović za Telegraf o saradnji sa Karleušom: Otkrila koji čovek je sve aminovao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    16. avgust 2023 | 09:24

    Ne razumem...ova kao oni sto imaju kuce u CG, pa svako leto na istom mestu provode...cini mi se da je ove slike plasirala i proslog leta...sa ovim traktorskim skupim papucicama 🤣, a i kupovina u prehrambenom marketu i nije neki uzitak...neka se vise potrudi sledeceg leta 😊

  • Nemušti

    16. avgust 2023 | 08:54

    Mozda imaju svoju nekretninu tamo?!ostatak rentaju a za sebe ostave mesec dana.Ps tesko da je ona iskesirala!

  • Pa dobro

    16. avgust 2023 | 10:05

    Hoces luksuz pa trpis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA