≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Draško Stanivuković otkazuje koncert Desingerice i Pljugice: "Banja Luka neće podržati neprimeren sadržaj"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci", napisao je on

  • 7
Luka Bijelović Lule Pljugica, Dragomir Despic Desingerica Design i Draško Stanivuković Foto: Instagram/lulepljugica, Tanjug/Srna/Borislav Zdrinja

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković otkrio je da ne podržava koncert repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

Naime, on je istakao da je njegova dužost da prati koje vrednosti se plasiraju deci, te je izdao naredbu nadležnim odeljenjima da analiziraju sam događaj.

- Banja Luka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka - istakao je on.

- Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Podsetimo, kontroverzni reperi svojim nastupima ne prestaju da provociraju javnost.

Osim što se često koriste perverznom koreografijom pred decom, snimak koji je izazvao najviše negativnih komentara je sa jednog nastupa kada je Desingerica blagim pokretima kontinuirano udarao patikom u glavu devojku iz publike, koja je u tom trenutku pevala na mikrofonu.

Podsetimo, njima je svojevremeno zbog degutantnog ponašanja na sceni otkazan nastup u Prijedoru.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica skida patiku i gura devojkama nogu u glavu, one se bore da mu skinu čarapu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA