Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasija zabeležila šta Gudelj radi u Atini: Nakon izgubljene utakmice, nezadovoljstvo je i dalje prisutno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica mu neprestano pruža podršku

  • 0

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović juče je bodrila svog verenika, fudbalera Sevilje Nemanju Gudelja, na utakmici protiv Mančester sitija, koju su na kraju izgubili.

Društvo su joj pravile majka Ceca Ražnatović i tetka Lidija Ocokoljić, koje su se sjajno provodile na tribinama, odakle je Ceca podelila i šaljiv snimak.

Mančester siti osvojio je Superkup Evrope pobedom protiv Sevilje, nakon serije napetih penala, od kojih je jedan šutirao upravo Gudelj. Ipak, sreća ga nije poslužila pa je promašio i pogodio prečku.

Nakon tog teškog trenutka, Anastasija ga je javno podržala emotivnom porukom.

- Nekada pobedimo, nekad izgubimo, ali se uvek držimo zajedno i ti si uvek sjajan! Fudbal... Nekad je ovako, nekad onako. Ovo je samo razlog više da idemo dalje jako, najjače. Ti si zauvek naš šampion, koji uvek celo srce ostavi na terenu! Volim te, Nemanja - napisala je mlada pevačica na Instagram storiju.

Njih dvoje su već danas nastavili da uživaju u glavnom gradu Grčke, gde se odigrala utakmica, pa je Ražnatovićeva objavila fotografiju iz jednog restorana gde su otišli na ručak.

Oboje su bili sportski odeveni, sa kačketima na glavi, a Nemanja je nosio trenerku svog fudbalskog kluba.

Pevačica je snažno zagrlila svog verenika, a uz fotografiju je dodala i opis: "Moj čovek".

Na Gudeljevom licu ipak se vidi trag nezadovoljstva zbog sinoćnjeg gubitka, ali barem ima ovakvu divnu podršku od strane svojih najbližih.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca odgovorila Merlinu na priču o pesmi "Beograd"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA