Vreme čitanja: oko 1 min.

Od medicinske radnice do prodavačice "kondoma za čašu": Mina Vrbaški pokrenula neobičan biznis u Nemačkoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavila novi projekat na koji je veoma ponosna

  • 4

Starleta i bivša učesnica Zadruge, Mina Vrbaški, promenila je zanimanje.

Rijaliti karijeru je pauzirala, od tada je jedno vreme radila kao medicinska radnica, međutim i sa tim je ubrzo završila, pa sada prodaje neobičan predmet na društvenim mrežama.

Reč je o navlaci za čašu koju možete nositi svuda sa sobom, kako vam neko ne bi sipao nešto u piće.

Neko ovo naziva i "kondom za času", a Mina je istakla da je posebno pogodan za devojke koje često izlaze i da ovo može biti prevencija da ih neko napadne.

Ubrzo je njena promocija naišla na osudu, ali to nije učinilo da Mina poklekne sa prodajom, pa je objavila:

- Ovaj proizvod nam pruža primarnu zaštitu od nasilnika, nije svemoguć, toga smo svi svesni, ali umesto traženja mana, probajte da podignete i svoju, ali i kolektivnu svest o nasilju i pretnjama koji nas okružuju. Bila bih jako srećna kad bi u klubovima i na festivalima širom regiona bilo dostupno ovako nešto - poručila je Mina Vrbaški.

(Telegraf.rs)

Video: "Bolje bi bilo da me niko ne dira jer ću se braniti": Dalila Dragojević progovorila o otkazu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    18. avgust 2023 | 22:31

    Zanimljivo! U svakom slučaju je pohvalno što pokušava da pokrene posao koji bi joj obezbedio sigurniji stalni izvor prihoda. Nikad se ne zna, možda zaista zaživi ovaj proizvod. 🍀 Međutim, jedino što bi zaista Mini bilo neophodno je da nadoknadi najlepši i najvažniji period bezbrižnog odrastanja koji nije imala - obrazovanje. Sada je dovoljno zrela da shvati da je, posebno u njenom slučaju, fakultet ono što bi bio konačan kraj njenom srljanju, degradiranju drugih zbog surovog detinjstva, autodestrukcije kojoj je veoma bila sklona. Treba da položi vozački ispit, da se posveti samo sebi, zdravom životu u svakom smislu. Mora da ide na redovnu psihoterapiju jer ono što je ona učinila sebi ne može da uradi normalna najlepša devojčica koja je imala predispozicije da bude nedodirljiva devojka iz snova uz malo truda i pameti. Razlozi takvog ponašanja su duboko u njoj i mora da ih osvesti, nauči da se nosi sa njima na najbolji način da ne bi ikada više škodila sebi i da bi naučila da voli i ceni sebe najviše, svoju izvornu lepotu, jačinu, mladost. Uvek se nedopustivo bavila brigama odraslih, zarađivanjem novca, ... Majka mora konačno da nađe regularan posao i prestane da uzima išta od Mine. Mina treba čestito da radi samo za sebe, da stvori sebi uspešnu, ispunjenu, sigurnu budućnost, što više mogućnosti i slobode. Boris bi što pre trebalo da se osamostali, posveti sportu, upiše vojnu gimnaziju da bi ga naučili disciplini, poštenom radu, pravim vrednostima, odgovornosti, čojstvu. ❗

  • Ja

    19. avgust 2023 | 14:00

    Kako samo pokusavate da omalovazavate ovu devojku ne znam sta vam je ucinila" kondom"za casu. To je ZASTITA za casu. Zvuci bolje

  • leo

    18. avgust 2023 | 23:38

    Bravo Mina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA