≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Omega" je tu: Karleuša objavila novi album samo nedelju dana nakon "Alphe", stigla je i pesma "La Bomba"

Vreme čitanja: oko 1 min.

I na ovo, kao i na prethodnom Jelena je publici poklonila 9 novih pesama, koje su za razliku od "Alhpe" nešto n šta je publika sa naših podneblja navikla

  • 18
Jelena Karleusa omot Foto: Foxxatron

Pop diva Jelena Karleuša samo nedelju dana od objavljivanja 11. studijiskog albuma "Alpha" koji ruši rekorde slušanosti, objavila je i drugi, 12. album u svojoj karijeri "Omega", danas 20. avgusta.

Na albumu koji nosi naziv "Omega", a koji je nastavk prethodnog albuma na iznenađenje mnogih sušta je suprotnost "Alphi".

I na ovo, kao i na prethodnom Jelena je publici poklonila 9 novih pesama, koje su za razliku od "Alhpe" nešto n šta je publika sa naših podneblja navikla.

Pesme "Abu Dhabi", "Ja", "Ludilo", "XY", "Minut", "Romane", ali i duet sa Devitom - Nepogrešivi....

Međutim, najveće iznenađenje je svakako pesma " La Bomba" koja je bila najavljivana kao duet sa kontroverznom trans zvezdom iz Brazila, Pablom Vitarom - no upravu tu numerku JK je objavila kao samostalni projekat.

Inače, ispod gotovo svake numere Jelena je potpisana kao autor muzike i tekstova - što znači da je ozbiljan pečat dala novom, 12. po redu albumu.

Poslušajte pesme u nastavku teksta:

Podsetimo, Jelena je 13. avgusta objavila album "Alfa", a svih deset pesama brzo su brzo su pronašle put do publike. Jedna je i duetska sa mladom zvezdom Milicom Pavlović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. avgust 2023 | 12:14

    Kuku majko sta je to 😩

  • Dragana

    20. avgust 2023 | 13:43

    Mislila sam da od Alfe ne može gore....prevarila sam se

  • Maja

    20. avgust 2023 | 12:23

    Pa zar nije pre par dana rekla da nece snimati bugarski tres a sad objavila isto 😂 doduse ovo vise deluje kao turski melos Duet je blagi uzas a o njenim vokalnim sposobnostima da ne govorimo Ipak joj je bolje da repa 😂 e jos da cujemo i taj treci nastavak albuma Alfa i kolaboraciju sa svetskim zvezdama Pretpostavljam da u trecem delu izlazi duet s Lapsusom 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA