≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Stanković se zbog Karleuše "vratio" na scenu: Poslušajte ubitačnu baladu na kojoj je radio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored osam novih na kojima je uglavnom i sama radila, odnosno pisala tekstove i komponovala, našla se divna balada "Ludilo".

  • 6
Jelena Karleuša i Milan Stanković Foto-kolaž: Youtube/JELENA KARLEUŠA, M.M./ATA Images

Jelena Karleuša danas je, nedelju dana nakon što je objavila album "Alpha", objavila novi pod simboličnim nazivom "Omega", a zbog njenog novog albuma na scenu se vratio i Milan Stanković.

Naime, Stanković za kojeg se pisalo da će se zamonašiti, se vratio na estradu i to kao autor.

Pored osam novih na kojima je uglavnom i sama radila, odnosno pisala tekstove i komponovala, našla se divna balada "Ludilo".

Upravo ta pesma je povratak Milana na estradu, pošto je potisan kao autor muzike za baladu koja je već osvojila srca publike, ako je sudeći po komentarima.

"Divni Milan Stankovic je radio pesmu. Volim sto ga jos ima, tamo gde emocija živi", jedan je od komentara.

Podsetimo, nedavno su isplivale nove fotografije Milana Stankovića iz jednog manastira pokraj Budve. Pevač je svetoj službi prisustvovao obučen u potpuno običnu odeću - donji deo sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Iako se spekulisalo da će krajme avgusta za jedan veliki hrišćanski praznik zamonašiti, oglasili su se iz manastira "Podmaine", gde je navodno trebalo da uđe u iskušenički život i naglasili da se to neće dogoditi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prijatelj

    20. avgust 2023 | 14:06

    Vrati se! Ženi se! Decu pravi!

  • Bili

    20. avgust 2023 | 14:39

    Stvarno je ubitacna....ubija mozak !

  • Bole

    20. avgust 2023 | 15:47

    Ako ništa drugo bar je osvojila svetski rekord. Od jedne pesme izdala ne jedan već dva albuma za dve nedelje. Sve na isti kalup, jedan te isti ritam, nazovimo melodija skoro identična. Jedino se razlikuje prefinjena lirika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA