Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija uputila brutalnu poruku Amidžiću: "Ovo ti je emisija godine, može i to, a da u njoj ne bude polusvet"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedavno se zgrozila muzičkim tekstovima koji su joj stigli na mejl adresu kada je raspirala konkurs, a sada se prisetila svog gostovanja u emisiji "Amidži šou" i poslala oštru poruku voditelju

  • 0
Marija Šerifović i Ognjen Amidžić Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Marija Šerifović podelila je insert iz emisije "Amidži šou" u kojoj je gostovala i poslala snažnu poruku Ognjenu Amidžiću.

Naime, u nekoliko navrata Marija je imala zamerke na aktuelnu javnu scenu, te otovreno negodovala zbog gostovanja pojedinih ličnosti po emisijima.

Nedavno se zgrozila muzičkim tekstovima koji su joj stigli na mejl adresu kada je raspirala konkurs, a sada se prisetila svog gostovanja u emisiji "Amidži šou" i poslala oštru poruku voditelju.

Marija je otkrila da se dugo nije tako lepo provela u nekom televizijskom šou, pa se obratila Ognjenu:

- Moram da priznam da dugo nisam gledala emisiju u kojoj sam gostovala, ali mi je ova bila baš kul. Druga stvar, Ognjene možeš ovo komotno da proglasiš emisijom godine već na samom početku. Je l’ vidite dragi ljudi kako emisija može da bude zabavna i gledana i kada u njoj ne gostuje polusvet? - napisala je.

Marija Šerifović Printskrin: Instagram/serifovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA