Vreme čitanja: oko 1 min.

Đedović progovorio o novoj tužbi protiv Kulićki: "Novac od presude ću dati za lečenje bolesne dece"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odlučio sam se na dalje gonjenje i pare od toga ću dati za lečenje dece, ali javno odneto, a ne da lažem kao pojedini da su pare dobijene na kocki uplaćene bolesnoj deci", kaže on

  • 4
Marko Đedović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Loš odnos Marka Đedovića sa Miljanom i Marijom Kulić datira još od "Zadruge 3", a nakon uvreda i kleveta koje je Nišlijka izgovorila na njegov račun u emisiji "Narod pita", budući učesnik "Elite" podigao je još jednu tužbu protiv nje i otkrio da je presuda za prvu tužbu donesena u njegovu korist.

- Reč je o starim tužbama, a pozvao sam i sud u Rumi rekli su da je presuda donešena za krivično gonjenje, ali Matora je podnela i parnično, a ja od objavljivanja imam rok zastarenja od 3 godine tako da će kako sam obavešten biti objavljena presuda, pa ću podneti još jednu parničnu - započeo je Đedović.

On je odlučio da ne odustaje od tužbe protiv njih dve, a novac će dati u humanitarne svrhe.

- Odlučio sam se na dalje gonjenje i pare od toga ću dati za lečenje dece, ali javno odneto, a ne da lažem kao pojedini da su pare dobijene na kocki uplaćene bolesnoj deci - rekao je Marko, pa nastavio:

- Samo se čeka sud u Rumi da objavi. Ponavljam, donesena je presuda i mislim da u njoj ima uslovno 2 godine i bolničko lečenje od 6 meseci za počinioca krivičnog dela, ali ću tražiti i naknadu štete i pomoći nekom detetu da se izleči. A i od preksinoć se podnosi tuzba u ponedeljak, tako da od sada samo preko suda razgovaram sa izdajnicima i pljuvačicaca ljudi čiji hleb jedu - rekao je Đedović za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Matora počela da obasipa muziku parama, a venčanje još nije ni počelo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA