Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepšoj srpskoj političarki i članici GO SPS uništili auto: Ona se oglasila i poslala poruku počiniocima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je neko očigledno pokušao da joj naudi, Ana se obratila počiniocu i poručila mu je da je svaki put samo natera da kupi novi automobil - iz jednog razloga

  • 7
Ana Grozdanović Foto: Privatna arhiva

Najlepša srpska političarka i članica Glavnog odbora "SPS-a", Ana Grozdanović zbog iznošenja svojih političkih stavova doživela je veliku neprijatnost kada je sinoć shvatila da joj je načinjena velika materijalna šteta.

Naime, Ana se sinoć pred put oglasila na mrežama i otkrila da je treći put doživela neprijatnost, nakon što joj je neko kome očigledno smeta pokušao da napakosti.

Iako je neko očigledno pokušao da joj naudi, Ana se obratila počiniocu i poručila mu je da je svaki put samo natera da kupi novi automobil - iz jednog razloga.

- Ovo se treći put dešava, čim mediji pišu da sam levičar, izbuše mi levu gumu, a ja ne promenim gumu nego automobil tako da nastavite drugačije dok se me setim da zamenim automobil - napisala je Ana u svojoj objavi.

Ana Grozdanović Pritnskrin: Instagram/ana_grozdanovic

Ana se zatim oglasila i za naš portal i otkrila da iako nije prvi put da joj uništavaju imovinu, tačnije automobil, ona uživa da "hejterim" svaki put pokaže da je samo jača i da je ništa neće sprečiti i zastrašiti da nastavi da svoje političke stavove i ideale javno iskazuje.

- To su ljudi koji su samo uplašeni i jadni, jer očigledno sa mnom ne mogu drugačije da se obračunaju samo na ovaj način. Meni je smešno sve ovo, jer eto svaki put me samo nateraju da im pokažem da sam sve jača i jača. Kad mi izbuše gumu, ja promenim auto. Šaljem puno pozdrava počiniocu i nadam se da je izvukao pouku makar sada, treći put - poručila nam je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I am Dejan

    26. avgust 2023 | 13:31

    Vidi "devojko"... Da su ti isekli ili probušili gumu, ne bi pokazivalo toliki pritisak... Tako da opet propaganda... Osim ako nije cilj da pokažeš kako si bogata i bahata...

  • Aca

    26. avgust 2023 | 13:43

    Toliko se trudi da bude pametna, a jedino je isfotošopirana.

  • 🙈

    26. avgust 2023 | 14:34

    Ako je ona najlepša, kakve li su ostale ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA