Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve fotografije Mirjane Karanović nakon udesa: Glumica s velikim šeširom na glavi ušetala u salu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošla je na svu sreću bez ijedne povrede, a u Nišu na otvaranju "Filmskih susreta" malo pre je dobila i nagradu "Pavle Vujisić"

  • 1
Mirjana Karanović Foto: D.K.

Glumica Mirjana Karanović doživela je danas manju automobilsku nezgodu, kada se na putu do Niša gde je primila nagradu zakucala u drugi automobil.

Ona se oglasila za naš portal i otkrila da je nezgodu doživela na jednom semaforu, te da nije "na vreme zakočila" i udarila u drugi auto.

Prošla je na svu sreću bez ijedne povrede, a u Nišu na otvaranju "Filmskih susreta" malo pre je dobila i nagradu "Pavle Vujisić".

Mira se pojavila na press konferenciji "Filmskih susreta" nakon udesa sa šeširom koji joj je prekrivao lice.

Podsetimo, Mirijanu smo odmah nakon saznanja da je doživela nezgodu kontaktirali, a s ozirom na to da je svoj put nastavila u žurbi da ne zakasni kratko nam je objasnila šta se dogodilo.

- Nije nesreća, to je samo čukanje bilo, nije ništa strašno. Sve se dogodilo na jednom semaforu, kolona je bila velika, a ja nisam na vreme ukočila - započela je ona i dodala da žuri kako ne bi zakasnila na događaj.

- Popunili smo evropski list, jer će osiguranje sve rešiti. Materijalna šteta nije velika, samo je branik oštećen čoveku kojeg sam udarila - rekla nam je glumica.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA