Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Pavlović pružila mikrofon ka devojci iz publike i ostala u šoku: Zbog face koju je "složila" mreže gore

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica je pre pet dana održala spektakularni koncert u Sokobanji gde je napravila atmosferu za pamćenje, ali i gest koji do sada nijedan njen kolega nije učinio

  • 2
Milica Pavlović Foto-kolaž: Nikola Anđić, Twitter/Mjagok IM

Muzička zvezda mlađe generacije Milica Pavlović nastupa skoro svako veče, a na jednom od poslednjih održanih koncerata u nizu doživela je veliko iznenađenje nakon što je sišla u publiku.

Milica je pre pet dana održala spektakularni koncert u Sokobanji gde je napravila atmosferu za pamćenje, ali i gest koji do sada nijedan njen kolega nije učinio.

Kako je koncert odmakao i ona ređala svoje hitove, u jednom trenutku Milica se spustila s bine i sišla u publiku. Da ovog puta nije samo publika ostala zatečena, jasno se vidi i po jednom snimku koji je nastao baš na ovom nastupu.

Ona je doživela prijatno iznenađenje kada je dala mikrofon devojci u publici da otpeva par stihova.

Naime, devojka je oduševila pevačicu svojim glasom što se može videti po njenoj reakciji na snimku koji je na Tviteru postao viralan.

Podsetimo, poznato je da Milica daje sve od sebe kada su nastupi u pitanju, a ovog puta odlučila je da obraduje i one koji su bili bez karte.

Nakon što je Pavlovićeva videla da oko 100 ljudi igra u delu za koji nije potrebno platiti, ona je odlučila da ih počasti te je zamolila organizatore da ih puste unutra.

- Molim organizatore da puste ljude koji su ispred kapije, molim i da ih pozdravimo aplauzom, svi koji ste napolju i sve vreme igrate, snimate i aplaudirate budite moji gosti večeras - rekla je ona.

Malo je reći da je Milica oduševila sve, te je još jednom pokazala da joj je publika na prvom mestu.

(Telegraf.rs)

Video: JK prvi put o odnosu i saradnji s Milanom Stankovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    26. avgust 2023 | 17:26

    Ovo je HIT? Dogodine ga se ni ona neće sećati.

  • Jana

    27. avgust 2023 | 00:26

    Milica je jedna izuzetna pevacica:Peva lepo,uostalom kao i vecina sadasnjih modernih pevačica,nista gore nista bolje U cemu se VEOMA razlikuje od drugih to je njeno izvanredno scensko i uopste medijsko ponasanje:Bez ikakvih skandala bez ogovaranja (sa njene strane),po dobronamernosti prema svakom drugom i trudom i svojim upornim radom.To svi vide i cuju i odlicno registruju i zato je tu ta njena velika popularnost.Zelim joj i dalje samo tako da nastavi i sve najbolje,a zavidni nek uče od nje,ne da je ogovaraju.😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA