≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanivuković dva dana posle Tanje pokazao novu devojku: Andrea je nestvarno lepa i obožava luksuz

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanivuković svoj profil inače ne koristi za prikazivanje privatnih dešavanja u njegovom životu, već uglavnom je to njegovo glasilo za političke odluke i stavove

  • 5
Draško Stanivuković Tanja Savić Foto-montaža: Tanjug/Stahinja Aćimović, ATA Images

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nedavno se našao u centru medijske pažnje zbog toga što je doneo zabranu o nastupima za nekoliko srpskih izvođača u tom gradu, a sada je pokazao i svoju novu devojku zbog čega je ponovo tema pisanja.

Ono što posebno privlači pažnju jeste to što je samo dva dana nakon Tanje Savić, pevačice s kojom je anvodno bio u romansi, sada pokazao i on novu izabranicu.

Stanivuković je sada na svom Instagram profilu, samo dva dana nakon što je njegova bivša, Tanja Savić obelodanila da ima novog dečka pilota Muhameda Mikija Bešića, objavio fotografiju sa devojkom, Andreom Lužijom.

Stanivuković svoj profil inače ne koristi za prikazivanje privatnih dešavanja u njegovom životu, već uglavnom je to njegovo glasilo za političke odluke i stavove.

Sa druge strane, Andrea je Stanivukovića prvi put pokazala u maju ove godine kada su zajedno bili na jedno privatnoj proslavi, dok se tu nije zaustavila i podelila fotku na kojoj plešu, piše "Blic".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Sudeći po njenim objavama na Instagramu Draškova devojka je neko ko živi na visokoj nozi. Pa uživa na raznim egzotičnim destinacijama. Nju na mrežama prati preko 4.000 ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Andrea Lužija (@andrea.luzija)

Da podsetimo, pevačica Tanja Savić pokazala je novog dečka pilota Muhameda Mukija Bešića, a domaći mediji tvrde i da su se njih dvoje verili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    27. avgust 2023 | 21:54

    Nije nestvarno lepa i zacudila bih se da ne obozava luksuz ... samo da pitam da li je taj luksuz sama sebi obezbedila( pre ove veze ) ili ce i ona biti izdrzavano lice koje je nista bez imucnog muskarca .

  • Hennig

    27. avgust 2023 | 22:46

    Previse arapski akcentuirana, svakodnevna lepota na zapadnom Balkanu. Nista od originalnosti.

  • REMI

    27. avgust 2023 | 23:28

    kad se ti budeš usrećio s‘njome sav narod R,Srpske platiće njene prohteve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA