Vreme čitanja: oko 1 min.

Bebi Dol promenila ime i prezime pre pet godina: Evo zbog čega i kako se sad zove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je tada navela, želela je da započni novi život, pa je iz tog razloga odlučila i da se drugačije zove

  • 0
Nataša Bekvalac Foto: ATA Images

Jugoslovenska zvezda Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, pre pet godina promenila je ime i prezime.

Kako je tada navela, želela je da započni novi život, pa je iz tog razloga odlučila i da se drugačije zove, pa je novo ime Bebi Dol je Dana Todorović.

- Jednostavno odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objasnim zbog čega - objasnila je ona.

Kako je dalje navela, ime Dana je uzela iz posebnog razloga.

- Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako - rekla je tada Bebi koja je jednom prilikom otkrila i kako je dobila svoje sada prepoznatljivo umetničko ime_

- Jedne noći kada je trebalo osmisliti omot za taj moj singl, došlo je to Bebi ime i Dol prezime. Mislila sam da tako mogu da sačuvam privatost. Ime je smislio, evo reći ću iako možda on ne bi voleo da se pominje u tom kontekstu, Srđan Šaper. Kao što sam ja smislila puno stvari za njega, tako je i on rešio ovaj problem. On je bio „kum“ - otkrila je tada pevačica, a prenosi "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA