≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

EKSKLUZIVNO Borivoje od kog je Rita Ora uzela srpsku zastavu za Telegraf: "Ja nisam ništa kriv"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je otkrio u razgovoru za naš portal, nakon koncerta popričao je i sa jednim Albancem koji mu je rekao da je "jako razočaran u Ritu"

  • 32
Rita Ora Gaga Foto: Shutterstock, Pritnskrin: Instagram/iam_gaga

Dečko iz Mađarske po imenu Borivoje, od kog je pevačici albanskog porekla Riti Ori uzela zastavu Srbije na koncertu, oglasio se Telegraf i izneo svoje utiske, ali nam otkrio da obožava Srbiju.

Borivoje, kako nam je objasnio je Mađar, ali pošto je iz mešovitog braka, majka mu je Srpkinja zbog čega je zastavu i poneo na koncert.

- Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, isao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili probelm - otkrio je Borivoje za Telegraf.

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo.

- Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije viŠe bio sa zastavom Srbije sem mene.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao i sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu "da se veoma razočarao u Ritu".

- Nisam imao nikakav problem posle toga. Pričao sam posle koncerta sa jednim Albancem i rekao sam mu da je ona meni uzela zastavu iz ruke, i on je rekao da je video da nisam ja kriv ništa i da je jako razočaran u nju - završava Borivoje za naš portal.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Borivoje, dečko srpskog porekla, dao Riti Ori srpsku trobojku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    28. avgust 2023 | 18:23

    PA UZELA ZASTAVU SVOJE ZEMLJE....U CEMU PROBLEM.....

  • Maki

    28. avgust 2023 | 18:27

    Bravo legendo ♥️🇷🇸

  • Zvele

    28. avgust 2023 | 18:58

    Borivoje ,Borivoje mali vragolančiću namesti ti nju 😭😭😭😭😭😭💪😂💪🇷🇸💪🇷🇸💪🇷🇸💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA