≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dalila potpisala ugovor za drugu televiziju, a na prethodnoj još nije odradila 14 plata koje je dobila unapred

Vreme čitanja: oko 2 min.

Postavlja se pitanje šta će biti sa Dalilinom odnosom sa Hype televizijom, s obzirom na to da je od njih unapred dobila plate, koje još uvek nije odradila

  • 4
Dalila Dragojević Printskrin: Telegraf.rs

Dalila Dragojević potpisala je novi ugovor i počinje da radi kao voditeljka na Red televiziji.

To znači da se Dragojevićka zvanično vraća u ružičasto jato, pa će se umesto učešća u Zadruzi 7 Eliti baviti učesnicima na drugačiji način.

- Dalila je potpisala ugovor na Red televiziji i ponovo postaje voditeljka. Ona je uveliko potpisala ugovor i emisija koju će voditi startuje za desetak dana. Zadruga 7 Elita kreće sa emitovanjem 3. septembra, a Dalila će se u svojoj emisiji baviti aktuelnim temama iz pomenutog rijalitija. Ona je već bila učesnica, tako da će se sigurno snaći odlučno - priča izvor za Blic.

Međutim, postavlja se pitanje šta će biti sa Dalilinom odnosom sa Hype televizijom, s obzirom na to da je od njih unapred dobila plate, koje još uvek nije odradila.

Kako su istakli sa pomenute televizije, "Dalila ima još uvek važeći ugovor sa televizijom i uredno isplaćeni honorar za narednih 14 meseci jer je za to zamolila direktora kako bi mogla da kupi nov automobil".

Njen ugovor sa kućom u kojoj ne radila je, tvrde, još na snazi.

"Dalila nikada nije podnela zahtev za sporazumni raskid ugovora, kao ni za jednostrani raskid istog ugovora ili izvršila povraćaj novca na račun Hype production koji je dobila unapred. Ona kao strani državljanin u Republici Srbiji radi ali honorare prima na svoj račun u Bosni i Hercegovini", tvrde.

Takođe, ističe se da je dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila na zahtev televizije, a da je pre toga je boravila duži niz godina u Srbiji i da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju.

Dalila je zamoljena, tvrde, od čelnika televizije da prestane da "prosi" na TikToku, jer imaju dovoljne honorare. Ona to navodno nije želela da prihvati, ali još uvek nije raskinut ugovor sa njom jer joj je unapred isplaćeno narednih godinu i po dana njenog snimanja emisija na televiziji.

Navodi se i kako je Dalila "imala problem sa nekim kolegama što generalno nije uticalo na njen status", kao i da je "dolaskom Anđele Djuričić počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zvezdu a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju".

Dalila je zbog toga, kako kažu, "prekorena" i ona je dala "otkaz", ali medijima i društvenim mrežama a nije kući za koju je radila kao pravnom licu sa kojim ima ugovor kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom.

(Telegraf.rs)

Video: "Bolje bi bilo da me niko ne dira jer ću se braniti": Dalila Dragojević progovorila o otkazu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    29. avgust 2023 | 09:16

    Eto sta moze stranac u Srbiji... Svi nas bre za.... Vaju! Teraj te to zlo u Sepak

  • Gs

    29. avgust 2023 | 11:10

    Kakva tv takva I voditeljka

  • Auuu

    29. avgust 2023 | 13:17

    Šta dočekasmo!!!! Pamet nam odlazi a starlete rade na televiziji!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA