Vreme čitanja: oko 2 min.

Izuo se, pa stopalo servirao uz tanjir pasulja: Kontroverzni reper Desingerica još jednom zgranuo naciju

Vreme čitanja: oko 2 min.

U svom ponašanju ne vidi ništa čudno, ni pogrešno

  • 15

Reper Dragomir Despić, javnosti poznat kao Desingerica, poslednjih nedelja je u centru pažnje nakon što je gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, zabranio njegov koncert u tom gradu, a kao razlog tome, Stanivuković je istakao degutantno ponašanje kontroverznog repera.

Na temu zabrane, Desingerica je rekao da Stanivuković zloupotrebljava položaj čelnika tog grada, kao i da za njegovu odluku ne postoji nijedan papir koji istu može da potkrepi.

- Gledao sam svaki intervju u kojima su pevačice poslednjih dana govorile o meni. Sve sami lažni moralisti. Znam mnogo toga lošeg o Stanivukoviću. Za razliku od njega, ja ne zloupotrebljavam svoj položaj. On građanima Banja Luke brani da budu srećni. Hajde sada realno da pričamo. Zamisli ja, kao gradonačelnik Beograda, zabranjujem ljudima drugačijeg s*ksualnog opredeljenja da uđu u grad. To ne bi bilo normalno. Niije normalno braniti ljudima da budu srećni. Oni koji mene slušaju su prvenstveno srećni. Za Draškovu odluku ne postoji nijedan papir. On trguje uticajem. Kao čelnik Bnja Luke on bi morao da stane iza mišljenja svih građana - rekao je Dragomir.

Kadrovi sa nastupa kontroverznog repera naširoko se komentarišu na društvenim mrežama, a najčešće se kao razlog negodovanja ističe loš uticaj na omladinu.

- Ne znam zašto ja loše utičem na decu. Zato što "pravim" pare? Zato što imam ženu i dete? Zato što vozim dobar auto, živim kao Bog? Ja bih voleo da moje dete bude uspešno kao ja. Najbitnije je imati zdravu porodicu, a ja to imam. Tuđa deca nisu moj problem. Ja stvaram muziku za odrasle. Ti kao roditelj vaspitavaj svoje dete kako želis. To nije moja uloga - rekao je Desingerica na Informer televiziji, a zatim je, kako su oni istakli, u jednom momentu ponovio svoj potez nogom.

Dragomir je isticao kako njegovom nogom niko nije ugrožen, a zatim je demonstrirao potez koji ponavlja na nastupima. "Servirao" je svoje stopalo iznad tanjira pasulja, a onda se pravdao:

- Je l' se osećaš ugroženo? - pitao je Desingerica voditelja Informera.

- Osećam se jako neprijatno - odgovorio mu je Mili Čolić.

- Nisi zvao obezbeđenje. Pa što se osećaš ugroženo, niko nije izvadio pištolj, prijatelju. Zamisli čarapu, je l' kapirate vi šta pričate? Ovo je otišlo predaleko - branio se kontroverzni reper.

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica poslao poruku Stanivukoviću: "Bajo, nikad neću prestati da šijem ljude patikom u glavu!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    29. avgust 2023 | 17:09

    Seljacina!!!

  • Neša N.

    29. avgust 2023 | 17:02

    Za ovog levaka nisam ni čuo dok ga taj gradonačelnik iz Bosne nije izreklamirao, a usput sam saznao i za Pljugicu i Breskvicu. To da druga deca nisu njegov problem su mislili i zaposleni u Ribnikaru i komšije tog dečaka, eto ni taj Desingerica očigledno ničiji problem nije bio.

  • Rajko

    29. avgust 2023 | 17:03

    Bože kakvih prostaka ima na ovoj kugli 😳🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA