Vreme čitanja: oko 2 min.

Hoda ulicom u bundi na 30+ stepeni i peva svoju tužnu baladu: Ana Nikolić novim snimkom opet zabrinjava

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pvačica se snimala u sitne sate, dok ju je u kolima pratio vozač

  • 2

Nakon tužnih i zabrinjavajućih objava pre tri noći, oko ponoći, Ana Nikolić fanove je zabrinula novim snimkom.

Ona na istom hoda ulicom i to u bundi, iako je napolju bilo preko 30 stepeni, i peva svoju tužnu baladu "Nevina i kriva". Dok ona polako hoda iza nje je kolima prati vozač.

Ovim snimkom Ana je opet privukla veliku pažnju korisnika društvenih mreža, naročito zato što je prethodnih dana imala emotivne ispade na svom profilu na Instagramu.

Pevačica je objavila fotografije sa izvensim muškarcem koji je navodno završio bogosloviju, a sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Međutim, kako je napisala, čovek joj je bio neveran, a navodno je sve vreme bio u paralelnoj vezi.

- Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo... Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže... Zloupotrebljava moju prostodušnost... i iskrenost kao stil života. Naravoučenije... Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije u stvari - devojke, ne budite kao ja! - napisala je prvo Ana.

Potom je, uz drugu fotografiju sa istim muškarcem, objavila sledeći tekst:

- Šta reći...? Ĉekam da naprave tabletu za "selektivno gubljenje pamćenja"... Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka amin! A gospodin sa slike je završio "bogosloviju"... Tako kaže... Ali svašta je on pričao... Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano... povređeno... glupo... jadno i bedno... samo zato što verujem.... Zato što ja kažem baš ono što mislim... I to i uradim bez izuzetka. Danas je to "neverovatno"... da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu "narko-konzumenata" jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin - Ana Nikolić Đurić - poručila je Nikolićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Adriana i Sava Džehverović otkrili kakva je Teodora kao tetka i kada planiraju drugo dete

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зашто

    30. avgust 2023 | 10:45

    Је неко од дружебрижника не одведе до психијатра??!Њој је потребна помоћ а не исмејавање??!Али нажалост такви сте људи да вам је све ОК!!!!

  • Tea

    30. avgust 2023 | 11:25

    Pa ima mamu,bivseg muza,jos nekog od porodice pa neka je oni vode kod psihijatra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA