Vreme čitanja: oko 2 min.

Darko i Marina imali žestok sukob pred venčanje: Ovo je razlog zbog kog mali Aleksej nije došao na ceremoniju?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Gagićeva je navodno pokušala da ga uceni, ali Lazić na to nije pristao

  • 6
Svadba Darko Lazić Foto: Marko Jovanović

Detalji svadbe Darka Lazića i dalje su tema medija. Na površinu iz dana u dan isplivavaju manje poznati detalji, koji krase Lazićevu karijeru od samog početka.

"Pandorina kutija" se otvorila kada se na veselju pojavila pevačeva prva žena Ana Sević sa svojim izabranikom Danijelom, a druga Darkova ljubav i majka njegovog sina Alekseja, Marina Gagić, pozivnicu nije dobila.

- Čula sam da organizuje svadbu 100 metara od moje kuće. Ja pozivnicu nisam dobila, a i svakako ne bih išla jer smo Aleksej i ja otputovali - rekla nam je Marina, pa dodala:

- Sina je na svadbu zvao danas, ali za takve stvari je mogao malo ranije da me obavesti, a ne dan pred svadbu. Šta da kažem, neka mu je sa srećom - istakla je Gagićeva za naš portal.

Ipak, izgleda da je više razloga što Gagićeva nije došla na svadbu, o kojoj se i dalje priča.

Marina je, kako piše Kurir, osmislila plan kako da zavara trag, i to na vreme. Navodno, od Lazića je pre mesec dana tražila da njoj i njenoj sestri uplati letovanje u luks hotelu u Dubaiju, i to u samom centru, i da u tom slučaju njihov naslednik može da dođe na ceremoniju, a ona bi imala alibi zašto se nije pojavila.

Marina Gagić Foto: Nikola Tomić

Lazić je to shvatio kao ucenu i odbio je da snosi troškove.

- Izbio je pravi kurcšlus između Marine i Darka, a pre njegove svadbe bili su u korektnim odnosima. Kako finansijski ne stoji dobro, Marina je tražila da joj plati letovanje sa sestrom i da je to nagrada za ćutanje što nije pozvana, jer nije u dobrom odnosu sa Sevićkom, koja je bila na spisku zvanica sa svojim mužem, što je Marini i zasmetalo. Lazić je odbio da plati to letovanje. Odmah se naljutila i udarila veto i stavila mu do znanja da sin neće biti na ceremoniji. Darko se zainatio i nije pristao da iskešira oko 5.000 evra za njih dve, jer ne pristaje na ucene. On joj je uvek plaćao letovanja i zimovanja, ali ovog puta nisu uspeli da se dogovore kao civilizovani ljudi - priča navodno Marinina prijateljica za Kurir.

S druge strane, Gagićeva je našla način kako svima da stavi do znanja da je briga i za svadbu i za to što nije pozvana, ali ni što nije otišla u arapsku zemlju. Na društvenim mrežama je na dan svadbe bila veoma aktivna, objavljivala je fotografije iz spa-centra, a potom i slike sa svojim naslednikom.

(Telegraf.rs)

Video: Suza suzu stuže: Darku nije bilo dobro kad je ugledao mladu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☹️

    2. septembar 2023 | 00:13

    Zar ovaj nije u zatvoru?

  • Nikola

    2. septembar 2023 | 01:17

    Zamisli dođeš sa svojim novim izabranikom na svadbu bivšeg muža i Darko Lazić koji zove sina iz prošlog braka na svadbu, šta će dete da gleda kako njegov otac ljubi drugu ženu... Sodoma i gomora fuj

  • GoGi

    2. septembar 2023 | 00:59

    Ljiga od zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA