Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkriveni privatni detalji: Stanijin milioner (38) ima srpsko poreklo, telo mu je iscrtano tetovažama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Starleta informacije o njemu daje "na kašičicu"

  • 0
Stanija Dobrojević Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević je već nekoliko meseci u vezi s momkom koji je poreklom s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu.

Reč je o biznismenu koji navodno zarađuje milione. Kako se pisalo, oni su se upoznali u Americi, a Stanija je odmah "odlepila" za njim.

- Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upoznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete - otkrila je nedavno jedna Stanijina drugarica.

Starleta je nekoliko puta objavila njihove zajedničke fotografije, ali je uvek davala svog partnera "na kašičici".

Trudila se da sakrije njegov identitet, pa smo imali priliku da vidimo samo poneki deo njegovog tela. Tako smo mogli da primetimo da je cela ruka njenog novog izabranika istetovirana.

Navodi se da Stanija i milioner planiraju svadbu na Karibima.

Inače, javnost je sinoć šokirala informacija da je Stanijin milioner zapravo suprug nove učesnice "Elite", Aneli Ahmić, sa kojom ima i ćerku.

- Prevario me je suprug posle tri godine braka, sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio. Ja sam otišla u Dubrovnik na odmor sa ćerkicom početkom juna, a on mi je krajem juna poslao poruku da uzmem svoje i ćerkicine stvari. Do tada smo živeli u Austiji. Predstavljao se kao milioner, a nije ni m od milionera. Nema ni kuću svoju, ni auto svoj, roditelji su mu podstanari. Lažni milioner. Saznala sam nakon 10 dana to, ali sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Ćerka ima dve i po godine - ispričala je Aneli kod Dušice Jakovljević u studiju.

Nakon ovih navoda, oglasila se i Stanija, koja ističe da je šokirana.

- Ja sam u šoku! Telefon ne prestaje da mi zvoni od novinara! Fanovi su poludeli na društvenim mrežama! Ja ne znam o čemu se ovde radi. Mogu samo da kažem da moj dečko nikada nije bio oženjen i da je ovo neka velika prevara i laž - istakla je starleta za Blic, ali nije otkrila da li su laž informacije o njenom partneru i Aneli.

Zadruga 7, Elita Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Video: U jeku priče da je novoj učesnici Elite ukrala muža, Stanija pokazala kako uživa sa milionerom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA