Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija Bulat u invalidskim kolicima, potresnom objavom zabrinula sve: Za neka bolja sutra, proći će sve loše

Vreme čitanja: oko 2 min.

Supruga pevača Marka Bulata uputila emotivnu poruku i rasplakala mnoge

  • 0
Marko Bulat, Marija Bulat Marko i Marija Bulat/Printskrin: Telegraf

Supruga pevača Marka Bulata, Marija, ima novu objavu na Instagramu kojom je dirnula i zabrinula brojne pratioce.

Marija je objavila fotografiju gde vidimo da je u invalidskim kolicima, a u opisu se obratila emotivnom porukom.

- Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izleči me. Isceli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kiša i snegovi zatrpaju u ćoskovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obudavi, nevolje prođu i ostanu živopisne duge posle teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa - napisala je Marija i dodala:

- Zakrvavljenih usana od požude i mirisnih vlasi na glavi, spremnih da osete tvoje ruke dok ih mrse. Voleću te ujutro. I u podne. Voleću te i kad me ima i kad me nema. l kad ne budeš voleo sam sebe. Čekaću, voleću te i kad prođu tuge. I kad je sreća, volećemo se onda kad je sve predivno. Onda kad je sve tmurno. Onda kad lete oblaci u smeru u kojem mi želimo. Kad nam se prsti isprepleću u simfonijama života i ljubavi, dok sreća lebdi nad glavama. Volećemo se. Onda kad padnemo. Onda kad ustanemo. Kada imamo toliko da ne znamo šta ćemo. Kada nemamo ništa, pa ne znamo šta ćemo. Kada nas sastave juzine, a rastave košave. Volećemo se. U dobru i zlu. U svakom novom danu. U bogatstvu. U siromaštvu. I kad nam se tela udalje, duše će ostati sastavljene. Za neka bolja sutra. Proći će sve loše. Najbolje će nam tek doći, a tebi preostaje samo jedno. Voli me - poručila je Marija Bulat.

Da li je ove reči uputila svom suprugu, ostaje da saznamo.

Marija Bulat Printsktin: marija_bulat

Podsetimo, Marija Bulat je u junu objavila fotografije iz bolnice kojima je zabrinula svoje pratioce, međutim, Marko se nakon toga oglasio za naš portal i izjavio da je supruga kod kuće, da nije u bolnici.

Bulatova žena objavila je sliku iz bolničkog kreveta sa infuzijom u ruci, a pevač je rekao:

- Potvrđujem da je Marija kod kuće, nije u bolnici. Stvarno ne znam što je to uradila, kad je vidim pitaću je, moram da proverim - izjavio je on za Telegraf tada.

Marija Bulat Printskrin: Instagram/marija_bulat

(Telegraf.rs)

Video: Sportske terene zamenili binom: Kojim sportovima su se bavili poznati muškarci sa naše javne scene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA