Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Marković izvređao Asmina: Da imaš pare, ne bi živeo u iznajmljenom stanu i plaćao bi detetu alimentaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izneo niz uvreda na njegov račun

  • 4
Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Marko Marković Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Telegraf.rs, Nikola Tomić

Prva učesnica ''Elite'' Aneli Ahmić šokirala je sve kada je prilikom svog predstavljanja auditorijumu otkrila da je njen navodno venčani suprug, Asmin Durdžić, načinio preljubu sa starletom i rijaliti zvezdom Stanijom Dobrojević.

Ubrzo nakon toga se on oglasio, pa je krenuo i sa provokacijama na račun bivšeg dečka svoje sadašnje parnerke Stanije, manekena Marka Markovića.

Marko mu nije ostao dužan, pa mu se javno obratio, putem Instagram profila i zadao kontra udarac.

- Ovom krmaku Asminu se žuri da ga što pre s g*za primi, vidim da je obavešten dobro o mojim sposobnostima na temu dobro odrađenih gaća. Voleo bi krmak Balensiaga da oseti čari lepote mog međunožja, gospodine sv*njau, bolje pomozi toj ženi kojoj si napravio dete i porodicu koja ti čuva dete, nego što blatiš i snimaš kuće u kojima žive, ismejavaš rođeno dete i pljuješ majku svoga deteta, pormeni dilera, loša ti je ta roba koju konzumiraš tera te na mafiju. Daću ti ja dobronameran savet, pređi na pomije i kukuruz, mani se loše robe i vraćaj u obor, poješće te animir dame i starlete i starletani, pa ćeš na kraju umesto obora tvog prirodnog staništa da završiš kao "afrička svinjska kuga na Balkanu", bićeš jako brzo registrovana svinja koja je zaražena, a znaš šta se radi sa takvim svinjama. A da ima pare, plaćao bi detetu alimentaciju i ne bi živeo u iznajmljenoj gajbi - napisao je Marković.

Podsetimo, Asmin je Marku takođe uputio uvrede:

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, letovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A, tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš verenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu! Bolje se pokrij po ušima, p****čiću - poručio je Asmin putem Instagram storija.

(Telegraf.rs)

Video: Sve sam krila, moji su saznali iz medija: Stanija za Telegraf iznela mučne detalje o gubitku bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    11. septembar 2023 | 09:40

    Znači 70 % stanovnika EU su slepčine jer žive u iznajmljenim stanovima

  • Vodolijax

    11. septembar 2023 | 12:22

    Ovaj Crnogorac mislio da će proći kao muž Seke Aleksić.....Stanija da ga izdržava a mi svi da mislimo kako je on sposoban momak koji zna da pravi pare......na vreme ga je otkačila a sad se veprić hvali sposobnostima gaća.........džentlmen nikad neće biti..........

  • Nista promasio nije

    11. septembar 2023 | 10:57

    Istina, ljudi ovde zavale dobro auto kupe tri majice(Dsqared, Plein Gucci) i jedne farmerice i umisle da su bogati biznismeni, a to sto su se i za to zaduzili nikom nista. Jedina prednost je sto izmajmunisu starlete, pa dok one shvate da se radi o funjgama vec su povaljene, i to je dospelo u javnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA