≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sergej na aerodrom došao sa psom zbog kog je bio hapšen: Ljubimac se nije odvajao od njega

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumac je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku kao i u ostale zemlje EU

  • 4
Sergej Trifunović, doček košarkaša Srbije, Košarkaška reprezentacija Srbije, pas, vučijak Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Srbije, stigli su u Beograd, a pored mnogobrojnih navijača dočekao ih je i Sergej Trifunović.

Naime, glumac se strpljivo čekao mlade momke, a kada ih je ugledao, zagrlio je najpre Aleksu Avramovića kojeg je podigao uvis, a nakon toga usledio je i selfi.

Ipak, glumac nije došao sam, već je sa njim bio pas, isti onaj zbog kojeg je Sergej pre samo par dana bio uhapšen.

Naime, glumac je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku kao i u ostale zemlje EU, jer je negov pas bio u javnosti bez nadzora, ali i zbog vređanja policije.

Povodom ovoga glumac se oglasio te objasnio šta se dogodilo.

- Spustio sam se da se okupam s psom. Ta je plaža zabranjena za pse, ja to naravno ne znam. Znak na plaži je oblepljen s 28 nalepnica i na njemu se ne vidi apsolutno ništa - započeo je Trifunović pa ispričao kako je izgledao sukob s policijom.

- Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao: "Vi baš želite mene da j**ete?". To je opisano kao uvreda - rekao je.

Sergej je tada platio kaznu od 1.600 evra, ali tu nije bio kraj njegovim mukama.

Naime, on je posle ponoći ponovo izašao da prošeta psa, te je zaradio još jednu kaznu. Ipak, on tvrdi da ga tada nije šetao bez povoca.

- Pas je na povocu. Policajac me zove u stranu i kaže: "Dajte mi vašu ličnu". Pitao sam ga u čemu je sad problem, a on je rekao sledeću rečenicu: "Čuo sam što vam se danas dogodilo, a ja ću vam sad uraditi isto". Pitao sam ga što, kaže: "Optužni nalog" - govori glumac.

Dodao je i kako je pitao policajca hoće li ga ponovno privesti, a policajac mu je rekao da će ga kazniti zbog psa. Sergej je tada rekao policajcu da je pas na povocu, na što je policajac rekao: "Nije bio".

Nakon toga, Sergeju su zabranili ulazak u Hrvatsku i ostatak EU, te u još tri države.

- Ja nisam Majka Tereza, u jednom trenutku sam preterao. Izgovorio sam svašta. Ali, j****a, kratak mi je fitilj - rekao je u Dnevniku Nove Tv.

Sergej je na svom Instagramu "opleo" po policiji pa je progovorio i o objavi koja je izazvala lavinu negativnih komentara.

- Ja nisam nazvao sve Hrvate ustašama, zamisli kad bi netko nazvao sve Srbe četnicima. Ja sam nazvao tako ljude koji se vole tako ponašati bez razloga i misle da zato što nose uniformu mogu nekoga maltretirati bez razloga. Nema potrebe da se izvinjavamm nekome koga nisam vređao. Nisam vređao hrvatske građane ni bilo koga čak, ni Splićane. Mene su maltretirali splitski plavci - rekao je.

Na kraju je rekao i kako se planira vratiti na more, kada mu istekne zabrana ulaska.

- U Split neću doći nikada, a što se tiče mora, imam zabranu godinu dana, a valjda ćete imati more za godinu dana, nadam se - rekao je i dodao da će tražiti svoju pravdu do kraja.

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović dočekao košarkaše, izljubio je posebno Aleksu Avramovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA