Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca stigla na slavlje košarkaša i Novaka: U izjavi pomenula suze koje je pustila zbog Boriše i Novaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čast je većeras biti među najboljima", poručila je ona

  • 5

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na proslavu košarkaša i tenisera Novaka Đokovića, vidno raspoložena i doterana.

Za naš portal Ceca je otkrila koliko je uzbuđena što je večeras ovde i kako je izgledalo gledanje utakmica u njenom domu.

- Vriska, zavijanje, haos, tenzija... Čini mi se da sam u jednom trenutku dobila anksiozni napad iako ne znam šta je to. Pa posle košarkaša Nole, pa fudbaleri... Bilo je baš napeto. Ceo region je navijao za Srbiju - istakla je Ceca i otkrila šta će večeras pevati našim sportistima.

- Pevaću im šta budu želeli, njihova želja je bila da večeras Saša Matić, Vlado Georgijev i ja uveličamo njihovo slavlje, meni je to čast, biti među najboljima - rekla nam je Ražnatovićka.

Na pitanje da li će pasti neka suza večeras, Ceca je kao iz topa rekla:

- Dosta smo plakali! Večeras dok smo gledali ono okupljanje mase i Nole me je rasplakao i Boriša... Preemotivno je sve bilo i prelepo - poručila je Ceca za Telegraf, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić na slavlju košarkaša posle srebra Mundobasketa: Potpuno neočekivano

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA