Vreme čitanja: oko 3 min.

Era Ojdanić o zdravstvenom stanju Milića Vukašinovića: "Juče smo se čuli, nikako nije dobro..."

Vreme čitanja: oko 3 min.

Era je otkrio i šta mu je rekao Milić Vukašinović

  • 2
Era Ojdanić i Milić Vukašinović Foto-kolaž: Nikola Anđić, ATA Images

Roker Milić Vukašinovićponovo ima zdravstvenih problema, a reči podrške pružio mu je i njegov kolega Era Ojdanić.

Era se oglasio i otkrio je kakvo je pevačevo stanje nakon aneurizme na nozi i saznanja da će morati da ugradi dva stenta.

- Juče sam se čuo sam Milićem i nikako nije dobro. Nije mu dobro srce i treba da ugradi stente. Baš me je prijatno iznenadio Aco Pejović. On je dobar momak, veliki umetnik i human momak jer se javio Miliću da mu pomogne - započeo je Era i dodao:

- Inače, kada sam se čuo juče sa Milićem, on mi je još pun one harizme rekao: "Ero, brate, pošalji mi mesa, hoću mesa!". Danas ili sutra ću kilo ili dva jagnjetine ili prasetine da bude onako vruća sa ražnja. Sešću u kola i odneti mu. Želim mu ovom prilikom brz oporavak jer je dobar čovek i sjajan umetnik. Mnogo ga volim - istakao je Era za "Kurir".

Podsetimo, Milić Vukašinović (73) bije bitku za zdravlje, a u poslednja dva meseca nekoliko puta je hospitalizovan.

Njemu i njegovoj ženi Suzani je u najtežim danima u pomoć pritekao pevač Aco Pejović kog Milić, kako sam priznaje, nikada nije upoznao.

- Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem ukliučujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli. Čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve. Taj čovek je, kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović - poručio je roker na Fejsbuku.

Podsetimo, Milić je nedavno za Telegraf objasnio šta mu se dešava sa zdravljem.

- Nije sepsa u pitanju. Nakon operacije dobio sam bolničku bakteriju koju sam lečio kod kuće. Pazila me je Suzana, previjala i sve ostalo - rekao nam je on prošle nedelje, pa otkrio zašto je ponovo završio u bolnici:

- Jutros mi je u kupatilu disanje postalo jako teško. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć, i nakon nekog vremena otkrili su da imam vodu u plućima. Ne znam kako se to dogodilo, i pritisak mi je jako veliki. Stavili su me na respirator, ali ne klasičan, to je kao neka maska za disanje, dugo sam je nosio i zbog nje sam još teže disao. Izvadili su mi vodu iz pluća, i nakon što su mi skinuli masku bilo mi je mnogo lakše. Sada imam neku malu masku koju moram da nosim, ali nije strašno. Biću u bolnici bar još 10 dana - kazao je Milić za Telegraf.rs 4. septembra.

(Telegraf.rs)

Video: Era Ojdanić se opario na vašaru u Obrenovcu: I iz šilica mu vire pare

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. septembar 2023 | 09:20

    Ero,Ero čovek treba ugraditi stent kakva prasetina i jagnjetina.Znači stroga dijeta bez masmog..

  • Džoni

    14. septembar 2023 | 11:40

    Ero kakva kila mesa, njemu trebaju pare..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA