Vreme čitanja: oko 3 min.

"Sin mi je pao na ivičnjak, a nisam mogla da mu pomognem": Najteži momenat Marije Bulat dok je bila u kolicima

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ponovo je stala na noge, ali borba za zdravlje i dalje traje

  • 0
Marija Bulat Marija Bulat/Foto: Marko Jovanović

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, u bolnoj ispovesti otkrila je kroz kakvu životnu borbu prolazi.

Zbog problema sa kičmom nedavno je završila u invalidskim kolicima, što je bio jedan od najtežih perioda za nju.

Marija je ispričala jednu scenu kada se osetila totalno nemoćno, ali je upravo to nateralo da se bori, kako bi jednog dana ponovo stala na noge.

- Momenat kada sam vozila decu u kolicima, kao da ih zabavljam na moru. Kad je sin krenuo da mi pada na ivičnjak, a moje telo nije moglo da odreaguje. Nisam mogla da ustanem, da se savijem i da mu pomognem... Mislim da se nije povredio samo zato što je gledao u mene i dočekao se na laktove - jedva je izgovorila Marija, dok se suzdržavala da ne zaplače.

- Sva ta želja da idem sa njima u park, da treniram, da se bavim sportom, da izađem sa svojim mužem, da osvanem i da kažem mami da sam dobro, da mi nije ništa... To me je nateralo da se borim - istakla je Bulatova žena.

Marija je zatim otkrila šta joj lekari predviđaju za dalji period.

- Rekli su kad prestane da me boli, to što me je onesposobljavalo da hodam, te frakture, to će značiti da povrede zarastaju. Tek treba da dođem do pravih terapija, biće to mukotrpno, ali nisam ni prva ni poslednja - rekla je Marija, mada je u jednom momentu njeno stanje bilo veoma komplikovano, kada su joj doktori rekli da nisu sigurni da će preživeti.

- Prijateljica koja je doktorka mi je rekla: "Ne znam šta da ti kažem, naredna 72 sata su neizvesna", to mi je palo najteže. Kod njih postoje samo dve reči - stabilno i nestabilno. Ja nisam ni svesna još uvek šta sam prošla - drhtavim glasom ispričala je Marija Bulat u emisiji "Život piše".

Podsetimo, Marija Bulat 3. septembra objavila je na Instagramu fotografiju u invalidskim kolicima i zabrinula mnoge.

- Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izleči me. Isceli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kiša i snegovi zatrpaju u ćoskovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obudavi, nevolje prođu i ostanu živopisne duge posle teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa - napisala je Marija tada i dodala:

- Zakrvavljenih usana od požude i mirisnih vlasi na glavi, spremnih da osete tvoje ruke dok ih mrse. Voleću te ujutro. I u podne. Voleću te i kad me ima i kad me nema. l kad ne budeš voleo sam sebe. Čekaću, voleću te i kad prođu tuge. I kad je sreća, volećemo se onda kad je sve predivno. Onda kad je sve tmurno. Onda kad lete oblaci u smeru u kojem mi želimo. Kad nam se prsti isprepleću u simfonijama života i ljubavi, dok sreća lebdi nad glavama. Volećemo se. Onda kad padnemo. Onda kad ustanemo. Kada imamo toliko da ne znamo šta ćemo. Kada nemamo ništa, pa ne znamo šta ćemo. Kada nas sastave juzine, a rastave košave. Volećemo se. U dobru i zlu. U svakom novom danu. U bogatstvu. U siromaštvu. I kad nam se tela udalje, duše će ostati sastavljene. Za neka bolja sutra. Proći će sve loše. Najbolje će nam tek doći, a tebi preostaje samo jedno. Voli me - poručila je Marija Bulat u objavi svom suprugu.

(Telegraf.rs)

Video: Rasta se slomio kad je na filmu ugledao scenu iz zatvora na kojoj je i njegova ćerkica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA