Vreme čitanja: oko 1 min.

Georgiev objavio sliku s roditeljima, a poruka tera suze na oči: "Najlepši razgovor u poslednjih 10 godina..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac Dragoljub i majka Borka prate ga od prvog dana i u svemu podržavaju, ali iz "senke"

  • 5
Nina Badrić Vlado Georgijev Zajednički koncert Vlado Georgiev / Foto: ATA Images

Od kako je kročio na scenu, Vlado Georgiev svoju intimnu, odnosno porodicu čuva od očiju javnosti, a sada je sa roditeljima objavio jednu od retkih fotografija.

Iako je izuzetno popularan i tražen, Vlado se retko pojavljuje u medijima, a njegovi roditelji - još ređe. Javnost skoro da i ne zna kako izgledaju.

Otac Dragoljub i majka Borka prate ga od prvog dana i u svemu podržavaju, ali iz "senke".

Georgiev je sada na Tviteru objavio fotografiju na kojoj zajedno pozira sa ocem i majkom i posvetio im emotivne reči.

- Imao sam najlepši razgovor sa ocem i majkom u poslednjih deset godina. Čuvajte roditelje i pazite ih... Spremam se da isplovim večeras i morao sam da prođem tekuće stvari. Prošlo top! Vratite se na ljubav i muziku. Volim vas sve! - napisao je popularni Barba uz fotografiju sa ocem i majkom, nastalu ovih dana u Crnoj Gori.

Vlado Georgiev Vlado sa roditeljima / Printskrin: Twitter/Georgiev

"Blago tebi... Šta bih dala za to", "Blago tebi dok su ti roditelji živi. Neka ih Bog poživi! I mi tebe volimo i slušamo! Mirno more", "Hvala na ljubavi i deljenju svojih emocija", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Georgiev je rođen u Dubrovniku, odrastao je u Herceg Novom, a od devedesetih živi u Beogradu. Vladu i njegovog deset godina starijeg brata Sašu roditelji su vaspitavali u skladu sa tradicionalnim vrednostima.

Nisu bili baš srećni što je odabrao muziku kao životni poziv, želeli su da se bavi nekim sigurnijim poslom. Ipak, podržali su ga. Nisu pogrešili, kao uostalom ni on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    22. septembar 2023 | 11:33

    Roditelji su svetinja

  • Realno

    22. septembar 2023 | 10:21

    Prijatelju sa ocem i majkom razgovaram i posecujem ih zato sto meni to prija ,a i njima. Nema potrebe da trubim naokolo sa slikama i objavama na drustvenim mrezama.

  • Jana

    22. septembar 2023 | 22:52

    Barba....roditelji su samo jedni i jednom Zato,budi sto više sa njima i uz to,i sa Tvojim decom.Bicete SVI SRETNI! Pozdrav i Barbinoj supruzi i njenoj mami!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA