≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubijen pas Vesne Zmijanac: Nesrećna životinja upucana iz lovačke puške na pevačicinom imanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Plakaka je kao kiša, jer je volela svog psa koji joj je pravio društvo na Bukulji", tvrdi Vesnin komšija

  • 2
Vesna Zmijanac Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Vesna Zmijanac prethodnih nekoliko dana boravila je u Beogradu, a za to vreme na njenom imanju na Bukulji počinjen je zločin.

Naime, Vesnin pas ubijen je pre tri dana u dvorištu njene vikendice na Bukulji, a policija i dalje traga za počiniocima.

- Dok je Vesna Zmijanac bila u Beogradu pre tri dana, nepoznate osobe prišle su ogradi njenog imanja na Bukulji i lovačkom puškom ubili njenu kerušu. U tom trenutku, u dvorištu su bili i njeni štenci, koji imaju samo šest meseci. Njih nisu dirali - ispričao je žitelj Bukulje, koji je otkrio da je pevačica odmah obaveštena o tom gnusnom zločinu.

- Njoj je neko odmah javio šta se desilo, a ta vest ju je veoma potresla. Plakaka je kao kiša, jer je volela svog psa koji joj je pravio društvo na Bukulji. Dobila ju je na poklon od prijatelja iz Aranđelovca - rekao je izvor, a potom otkrio da su i ljudi iz okolnih sela podno Bukulje bili veoma uznemireni nakon ovog događaja.

- Keruša je ubijena usred dana, a njeni štenci su ostali sami. Kukali su ceo dan. Nikada nisam čuo da psi onako kukaju za majkom. Plakali su mnogi jer su te scene bile zaista potresne. Keruša Marica je sahranjena, a zbog ovoga je dolazila i policija - ispričao je žitelj Bukulje za Alo.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vesnom, ali do objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draga

    22. septembar 2023 | 16:37

    Zar je bitno gde je imanje,bitno je ko je taj psihopata kome je smetala kerusa u dvorištu iza koje su ostali jadni štenci.To može da uradi čovek bez srca i duše. PSIHIPATA.

  • baba smilja iz darosave

    22. septembar 2023 | 15:52

    imanje nije na Bukulji. imanje je u selu Dragolj koje je od Bukulje udaljeno 25 kilometara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA