Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski tiktoker digao buru zbog izjave: "Žene koje ne koriste kondom, manje oboljevaju od depresije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je objavio video u kojem citira studiju da "žene koje ne koriste zažtitu prilikom odnosa, manje oboljevaju od depresije", a koja je, kako tvrdi, njemu privukla pažnju

  • 3
Andreja Andrejić Printskrin: Tiktok/styleofandrew

Popularni tiktoker Andreja Andrejić, koji je inače prošle godine diplomirao na Medicinskom fakultetu, izazvao je haos na mrežama nakon izjave da "žene koje ne koriste zažtitu prilikom odnosa, manje oboljevaju od depresije".

Naime, pored brojnog sadržaja koji snima za mreže, Andreja kojeg na mrežama prati skoro 300 hiljada ljudi,  s vremena na vreme prokomentariše i po koju naučnu studiju, međutim ovog puta upravo ta njegova želja izazvala je ozbiljne reakcije.

Naime, on je objavio video u kojem citira studiju da "žene koje ne koriste zažtitu prilikom odnosa, manje oboljevaju od depresije", a koja je, kako tvrdi, njemu privukla pažnju.

On je objasnio šta je zaključak studije, ali na kraju svog videa naveo da ukoliko žene nemaju odnos samo sa jednim, proverenim partnerom - ovo ne pokušavaju jer se mogu zaraziti nekom od polno prenosivih bolesti.

Ispod videa koji je objavio, a koji je do sada pregledan više od 350.000 puta, našli su se brojni komentari, ali uglavnom negativni.

"Kuku ne spominji ovo, ionako omladina misli da je kondom nepotreban", "čemu ti učiš omladinu", "mrš", "pravis reklamu da se dobije, što vise Aids", "nije ti ovo trebalo", smao su neki od komentara..

@styleofandrew ovo niste očekivali 😅😂 (iskreno nisam ni ja) ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nft

    23. septembar 2023 | 14:38

    Ko još smatra tik tok ozbiljnom platformom mora da poseti doktora.

  • 23. septembar 2023 | 15:04

    Svašta, glupost.

  • Icka

    23. septembar 2023 | 17:32

    Ali-i ne planirate potomstvo!dobro,a ako planiramo decu? Kako se onda radi? 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA