Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirka Vasiljević otkrila detalje sa početka karijere: "Nikola Simić me je svaki put šljepnuo preko dlanova"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vasiljevićeva kaže da joj je Marija Karan, koja je u pomenutoj seriji igrala njenu sestru, veoma pomogla sa usavrši glumu

  • 2
Nikola Simić Mirka Vasiljević Foto-montaža: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević veoma je rano počela svoju glumačku karijeru, a nedavno se u jednom intervjuu prisetila kako joj je Nikola Simić pomogao na početku.

Sa samo 15 godina zaigrala je u seriji "Ljubav, navika, panika" sa Sekom Sablić i Nikolom Simićem.

Lepa glumica je svojevremeno pričala o odnosu sa njima i koliko su joj njihovi saveti, ali i od Marije Karan pomogli tokom karijere.

- Svaki put kada bih počela da glumim i mlataram rukama, Nikola Simić bi me vaspitno šljepnuo preko dlanova i rekao: "Ne glumi rukama, već glavom". To je jedan od značajnijih saveta koje sam usvojila - priča Mirka za "Republiku" i objašnjava šta joj je reditelj Šuljagić rekao kada joj je ponudio ulogu:

- Pitao me je da li smatram da mogu da iznesem Janjin lik s obzirom na to da sam bila veoma mlada i neiskusna, jer sam pre toga glumila samo u filmu "Mi nismo anđeli 2". Rekao mi je da se ne prihvatam posla ako mislim da ne mogu, jer ako ne odglumim dobro, mogu da upropastim i Seku i Nikolu. Kao iz topa sam rekla: "Mogu"! Tako je sve počelo.

Vasiljevićeva kaže da joj je Marija Karan, koja je u pomenutoj seriji igrala njenu sestru, veoma pomogla sa usavrši glumu.

Marijom Karan je u to vreme bila na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti.

- Sećam se da je jednom spremala ispit iz dikcije i da je na snimanje donela skripte iz kojih je učila. Sedela sam zajedno s njom i iščitavala tekst i tako sam usavršavala svoju glumu i govor - ispričala je Mirka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Holala

    24. septembar 2023 | 10:10

    U zadnje vreme stvarno imas mnogo top uloga, prosto začuđujuće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA